hej chlapci pletu sa vam dievcenske mena? Ked mas caju a povies jej inym dievcenskym menom... stava sa vam to? a ako potom reaguju? ... a dievcata vy co si o tom myslite a co by ste utobili keby vam to spravil?
ja som mala chalana a šli sme vonku a niečo som mu rýchlo chcela povedať a asi minutu mi na um šlo len meno bývalého ... taký trapas ... normál výpadky .. dúfam, že už sa mi to nestane ...
s čajom sa obvykle nerozprávam, ale tuším dvakrát som holke povedal menom bývalej.
snáď ma aspoň trochu obhajuje že to bolo dosť tesne po rozchode s prvou (legendárna prvá láska, veď to poznáme), bol som dosť opitý (v jednom z tých prípadov určite, o druhom si nie som istý), a obe mená končili na "nika"
@missfelicita mám chlapca, ktorý mi zo začiatku hovoril občas iným menom....sem tam sa pomýlil a povedal mi Janka alebo Zuzka....no keď mi v rýchlosti povedal Maroš a svojmu bratovi miesto Tomáš Jano, tak som pochopila, že to nerobí naschvál, a že nič strašné sa nedeje....len to proste nevie už zadržať ako ja.....mne to akosi v poslednej chvíli nevypadne, ale stalo sa mi, že som nad niekým rozmýšlala a len tak tak, že som mu nepovedala Maťko....
takže z toho tragédiu nerobím, lebo teraz všetkých dookola začal volať mojím menom a ešte aj prezývkou
@tommyhot ja som na teba nejako reagovala?? ale co sa nedozviem ... je to moj zivot mozem mat nazor aky chcem aj ked som reagovala tak ako som reagovala lebo som to pochopila mozno inac ako ty ...ale ked si taky hrdina dojdi mi to povedat do oci ...na nete to vie kazdy napisat "ochranca birdzu"
@bilberryday ved maj nazor aky chces, ja ti to neberiem.. ale potom sa necuduj, ze na ten tvoj nazor vyjadria nazor ini. Mysli si co chces, ale myslis sa ak si myslis, ze by som ta neposlal za hentaky nazor do pice aj v skutocnosti.
@tommyhot ja nehovorim aby si suhlasil ale vsetko sa da vyjadrit aj inteligentnejsie bez vulgarizmov ... keby tiez niekto s tvojou mamou/priatelkou to je jedno nesuhlasil a povie jej to nejaky chlap asi by si sa netvaril tiez kludne
a tak dojdi ...lebo neverim ..lebo tu vie vyskakovat kazdy lebo nema zabrany napiat take veci ked cumi do compu
@tommyhot a po dalsie nie je ti jedno aky mam ja nazor? ed som ti neni ziadna blizka osoba tak na co to kurva riesis?? nemas co ine robit len menit nazory ludi na ktorych ti aj tak nezalezi a mas ich u prdele ..a tymto som skoncila lebo jediny si sa tu osral ty
@bilberryday samozrejme ze sa to da vyjadrit aj slusne, ale ked nazves chalana, ktory sa pomyli idiotom, tak nic ine ani ako sprsku nadavok odomna necakaj
budem chodit do zamkov koli tomu aby som ta poslal do pice hej? ked budes nahodou v nitre a tak velmi to chces pocut tak sa kludne ozvi...
a riesim to preto, ze je to forum.. a forum je na to aby sa riesilo.. ked das nieco verejne na net musis cakat, ze na to niekto zareaguje.. ak sa ti to nepaci, tak na fora nechod
Mne sa tiež párkrát stalo, že som oslovila starého iným menom, ale vôbec to nebolo preto, že bažím po iných chlapoch, jednoducho som chvíľku predtým, než som ho oslovila, myslela na Jura/Kuba atď. a skrátka mi to vyhŕklo. Ale najťažšie niesol, keď som ho oslovila ,,Nowa." To bolo zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A zalezi od toho koho meno poviem / povie mne ona.
Keby meno jej fotra tak neriesim ....
a pre istotu menami tiež nerada oslovujem , mám na ne defektnú pamäť...skôr si ich podľa telefónneho čísla zapamätám
snáď ma aspoň trochu obhajuje že to bolo dosť tesne po rozchode s prvou (legendárna prvá láska, veď to poznáme), bol som dosť opitý (v jednom z tých prípadov určite, o druhom si nie som istý), a obe mená končili na "nika"
takže z toho tragédiu nerobím, lebo teraz všetkých dookola začal volať mojím menom a ešte aj prezývkou
@bilberryday predstav si, utvoril som si nazor z tej jednej picoviny co si napisala.. na toto ta fakt nepotrebujem poznat..
a tak dojdi ...lebo neverim ..lebo tu vie vyskakovat kazdy lebo nema zabrany napiat take veci ked cumi do compu
budem chodit do zamkov koli tomu aby som ta poslal do pice hej? ked budes nahodou v nitre a tak velmi to chces pocut tak sa kludne ozvi...
a riesim to preto, ze je to forum.. a forum je na to aby sa riesilo.. ked das nieco verejne na net musis cakat, ze na to niekto zareaguje.. ak sa ti to nepaci, tak na fora nechod