Jozo,Peter...teraz je akosi vela namnozenych Em,Emi?neviem ako to sklonovat,rovno Emakov proste je teraz popularne meno Ema....a dalej...neviem,mozno este Martin
no Zuza je vsade, Zuza ma v o vsetkom prsti, vsetko co je zle urobila Zuza...skoda no ale poznam iba Zuzy typu "Ty si mi neurobil zle tak urobim ja Tebe"...
a najcastejsie meno u dievcat podla mna je Zuza co je samozrejme, alebo Ivana
nevem ja sa najviac stretavam s menom Jakub poznam 4-5, potom mišo, maťo... a babské? no taže veronika poznam asi tri a štvrtá som ja hah a ešte nikola, lucia... ale najkrajšie su adam s chalanskych a ema a petra s babskych
sa len zda, ale citala som, ze v priebehu minuleho roka sa davali detom mena najme Alexandra a Samuel...to roky 80te su typicke pre zuzky, lucie, janky a petov
Ja poznám dosť veľa Martinov, Michalov, Petrov, Lukášov,... a z babských je v mojom okolí najčastejšie Dominika, Katarína, Natália, Simona, Lucia, Veronika,...
Peter Varga. neviem preco, ale na slovensku je toto meno s priezviskom veeelmi frekventovane. Raz sa u nas na kupalisku stalo, ze zavolali Petra Vargu. Prisli styria, no ani jeden nebol ten pravy. Brat mal v triede Petra Vargu, ja mam v triede Petra Vargu... takze jednoznacne Peter Varga
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A z chalanskych???-zeby Jan?????
Babske: Rewgina, Albina, Milada, eleonóra?
aaa babske matilda (tak sa má volať rolinsovej dcéra chudera
a najcastejsie meno u dievcat podla mna je Zuza co je samozrejme, alebo Ivana
a u chalanov asi Peto...
inak nema niekto scitanie obyvatelov??by sa dalo vyhladat nejakou vylucovacou metodou..
Peto,Mišo,Jano
a zenske mena? veronika. sima ktovie este co ine
chalani: kubo, peto
a to je asi vsetko co ma momentalne napada
a z chalanskych...na zakladke sme mali v triede 6 martinov...taq asi to...
chalani:peter martin,michal
ved teraz v triede mame 4 veroniky a 4 zuzany-vratane mna
baby? KATKA
a z muzskych mien ste trochu zabudli meno Matus-ja poznam asi 7
a zenske-caste su Ivana,Maja(to som aj ja), Kata a Jana
Podla mojho nazoru je to:
Peter, Martin, Tomáš, Ján, Matúš, Andrej, Roman, ...
Veronika, Zuzana, Mária, Jana, Lucia, Katarína, Dominika, Martina, Monika, ...
a dokonca aj jednu Esmeraldu poznam ale len z vdenia....