tento svet co sa tyka hudby je spadnuty na hlavu .... vsetky sracki hravaju v radiach a tie najlepsie songy ostali zabudnute ja neviem nejako sa mi to nezda...
áno, napríklad Alcest, Summoning, Deftones.... keby sa niekoho v okruhu 100 metrov spýtam na hociktoré z tohto, nájdu sa možno dvaja, ktorí aspoň počuli o nejakej z týchto skupín
napr. have heart, xBISHOPx a tak teda z mojhjo okolia to nepoznajú ale podľa mňa sú to známe skupiny lenže z mojho okolia nepoznajú ani Yelloward, Yashin, Kasabian alebo Suicide Slence všakže (ach)
stačí keď poviem že počúvam Psytrance ? som si istý že keď poviem pár mien interpretov tak 99,9999999% ľudí nebude mať ani pošajn o koho sa vlastne jedná
Ja som svojho času fičal na Liquid Boogie Roll. Majú dosť dobrý zvuk a na prvé počutie by som ani nevedel, že sú zo Slovenska. Tým nechcem povedať, že slovenské kapely majú zlý zvuk
@esmik Tak pri všetkej úcte, toto by som naozaj nepovedala za menej známe kapely, keďže je Šeban jeden z najznámejších a najprezentovanejších slovenských gitaristov a napr. takí Fragile koncertujú v každej prdeli, to neexistuje, žeby ľudia nepoznali teda samozrejme, netvrdím, že každý, ale určite je to rozšírenejšie.
v mojom okruhu veľa ľudí hudbu nerieši - vypočujú si všetko a je otázne, či sa im to zapáči alebo nie... ale, tak najlepšia kamoška má veľmi rada jazz a swing, ona by sem vedela popísať mená, že by sme to do večera nerozlúštili, kto je kto ... a ja mám z takých menej známych veľmi rada Dogstar a The Pierces a to tiež nikto z mojich kamošov nepozná
@cocca-colla@filus jop, toto moc ľudí nemusí.. spýtajte sa na Deadmau5-a a nebude ho poznať skoro nik, nie to ešte Psy, Goatrance atď... všetci by len pop ...
ako tu už niekto spomenul tak označenie "menej známa" je dosť relatívny pojem možno tak nanajvyš 1-2% ludí z nášho mesta pozná skupiny ktoré počúvam kedže ich nepočujú v naších ********** rádiach (BMTH, Alesana, Silverstein.. a to sú dosť známe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a netuším, ktoré sú nakoľko komu známe, ale z tých totálne neznámych uvediem napríklad Cadacross či Ajattaru (hoci tam som už miernu osvetu spravila
a inak menej známa je relatívny pojem, väčšina môjho okolia nepozná ani len Arch Enemy
takže zopár: Skazi, Sesto Sento, Dark Nebula, Psykovsky, 220V, 1200 Micrograms, Infected Mushroom, Phanatic a takto by som mohol pokračovať veľmi dlho
šak to som len obrazne myslel
» bandzone.cz/rebelent...
a ešte vela slovenských
kto nepocul, nevie, co je hudba. a kopu dalsich pochopitelne
zo zahraničných : Cocorosie, Matt White, PJ Harvey, a dokonca sa mi páči aj jedna do Die Antwoord
ostatné asi poznáte
veslári, COP, fleret sa mi ľubi že tu čosi také vidím
pre mňa napríklad hodne známe
@kachie určite nie všetci, ale je to známe
A k téme. Neviem, koľkí poznajú Carbonfools, možno viacerí. Ale sú jedni z mojich naj.