Prosím poraďte mi, chcem dať meno svojmu autu, tak ako malo meno každé moje auto. Mám ho od nového roka a meno ešte nemá. Chcem niečo originálne a milé
Chlape ty máš škodu 136? Ako mi oco vravel tak za jeho mládi to auto chcel mať každý - na t auto baby leteli, boli šialené - červený rapid to bolo lepšie ako ferari No nič idem kuknúť tvojho tátoša...
tak moj kamos napriklad dal svojmu autu meno motorovy mysiak, lebo vraj na nom jazdy ako splasena mys.. a inak ja by som dal svojmu autu "originalne meno" moje auto aj moju macku volam macka a ked som mal psa, volal sa pes, kazdy sa na tom vzdy rehoce, ale mne sa to paci
to len ja nemusím dávať mená veciam? oni sa mi všetky samé predstavia skúšal si sa autu už predstaviť? možno by ti to oplatilo...
(inak moje sa bude volať...teda predstaví sa mi ako Henry/André/Jacqueline/Otík-ak to bude truhlík alebo Charles...všetko by som len Charles pomenúvala...teda zle! všetko sa mi len ako Charles predstavuje )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
moje predošlé auto bolo "oslík Pepe"
to preto, že ťahalo a ťahalo a nedaj Bože skončiť a koľko sa nabehalo po lesných cestách pri airsofte...
aj mňa už to meno napadlo inak
a slovenské devy na to auto letia doteraz a dokonca aj niektoré rakušanky
@11 huhuuu dobréé teším sa
@20 aj barborku
tie mená tu už boli
ja osobne by som to nazval aj "strojček na zmrzlinu" - nikdy nevies ci z neho dostanes to co chces a v zime je tazko pouzitelny
Zavodny bavorak - reverzne prirovnanie
Deus ex Machina - latinsky boh zo stroja
Whiteangel - biela farba obcas sugerujuca anjelsku spojitost
ak zenske meno tak Laetitia ci Xenia
@23 meno Deus ex Mchina sa mi ľúbi... normálne si neviem vybrať
Quo Vadis - Kam kracas
Excalibur
Jožin z bažin
trosku mi prpominal fiatku na iny uhol pohladu, tak dake talianske Fernando ci Tomino
Deathstar
Miss White
Sneh
Tátoš
Mašina
Královná
Princezná
Danka
a na zaver dlhe Načelník špinavý blatník
to len ja nemusím dávať mená veciam? oni sa mi všetky samé predstavia skúšal si sa autu už predstaviť? možno by ti to oplatilo...
(inak moje sa bude volať...teda predstaví sa mi ako Henry/André/Jacqueline/Otík-ak to bude truhlík alebo Charles...všetko by som len Charles pomenúvala...teda zle! všetko sa mi len ako Charles predstavuje )
oblé a pomalé
no a bude to dievča či chalan?
Vec so styrmi kolesami!
Vec zabezpucujuca pohyb!
Vec s povinnou vybavou!
Yodendude!!!!!
ale Rapl ma ešte napadlo
a Barborka... to tu už bolo
každopádne ženské meno by mala dostať má to svoje dôvody
Lolitka