Len tak mi napadlo, birdzáci, máte tu mnohí skvelú fantáziu. Potrebovala by som vymyslieť meno pre psíka, našiel sa u nás v Seredi a zatiaľ je u mestskej polície. Zajtra s ním idem k zverolekárovi a potrebujem nejaké meno do knižočky, aj aby sa mohol šupn
@tikalok Nie. Je u polície, ja ho len chodím venčiť. Ku mne nemôže, po prvé mám už kocúra a po druhé mi to beztak spolubývajúci/majitelia bytu nedovolia :/
tiež som často riešila dilemu, aké meno tulákovi, najviac sa mi osvedčilo to, že sa proste pozriem na zvieratko a čo mi prvé napadne, to mu dám a väčšinou je to potom fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a on teda ide do dočasky k tebe, či ako to je?
videl som ho na fb
Ale ja by som dala Ronny alebo Marley alebo Charlie. Ale ak budem mať ja psa, tak jednoznačný Bear
k téme, evokuje mi niečo na M, ale ani sama neviem, čo... Mike?
my ho tiež nemôžeme zobrať, okrem 2 svojich psov máme 3 z tuláka v dočaske a už sa tu začínajú vytvárať rôzne nepriateľské vzťahy
tiež som často riešila dilemu, aké meno tulákovi, najviac sa mi osvedčilo to, že sa proste pozriem na zvieratko a čo mi prvé napadne, to mu dám a väčšinou je to potom fajn
Samicka: gerda ne chudak pes