mňa nič také nenapadá ale poviem ti aké mená mali moji škrečkovia. prvý dvaja boli Jojo potom som mala párik Zoi a Rattatouille a dve ich deti som si nechala a tie boli La Souris a Lyra
@sheily môj prvý škrečok bol Nena! jej dieťa Nenčo, lebo sme najprv nevedeli pohlavie.
a ešte si pamätám Sakuru, Brigitu a Saskeho. jo, a keď sa sestrinej škrečiči urodili 4 malé, tak ich americká sesternica pomenovala po sebe Elenqa, Elenquqa, Elenqo a Elenquqo.
my máme Placku, pretože vyzerá ako placka
Tučniaka, pretože je strašne pevný, nech behá koľko chce -.-
Mrňousa, pretože keď sa narodil, bol zo všetkých najmenší
a tak ďalej... je ich 12
radšej sa neinšpiruj xDD
Dneska 12:6 som sa stretla s kamoskou a ona mi poradila,ze pre samicku je pekne meno Lilli a pre samca Lucky(Luky). V obchode som si kupila samca a pomenovala som ho Lucky(Luky)
ja som mala 1dneho skrecka volal sa sandokan
ale ja ti odporúčam: vektor,hektor,sally,Jack,max,jerry,tomas,tom,pete(pít),larry,
fox,foxi,McGee(mekgí),harry,charlie(čárlí),Mike(majk)rick(rik)
Sam,kúki,haka,Molly,Gary,dadly,puppy(papy),lougí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ešte si pamätám Sakuru, Brigitu a Saskeho. jo, a keď sa sestrinej škrečiči urodili 4 malé, tak ich americká sesternica pomenovala po sebe Elenqa, Elenquqa, Elenqo a Elenquqo.
Vymyslené spolu s bratom.
Gustav je naj a potom Kuťo
Tučniaka, pretože je strašne pevný, nech behá koľko chce -.-
Mrňousa, pretože keď sa narodil, bol zo všetkých najmenší
a tak ďalej... je ich 12
radšej sa neinšpiruj xDD
ale ja ti odporúčam: vektor,hektor,sally,Jack,max,jerry,tomas,tom,pete(pít),larry,
fox,foxi,McGee(mekgí),harry,charlie(čárlí),Mike(majk)rick(rik)
Sam,kúki,haka,Molly,Gary,dadly,puppy(papy),lougí.