neznášam ho. významovo mi sedí, ale všeobecne znie veľmi tvrdo a nikdy som sa s ním nestotožnila, možno preto, že mi ho vybrali na poslednú chvíľu, neviem. ale tiež je otravné v zahraničí vysvetľovať, že nie som Susanne, ale Zuzana...
no a ako by som sa chcela volať, ťažko povedať, ja si len všeobecne vravím, že v tej dobe leteli iné, krajšie mená ako napr. Anička, Kristínka, Natálka a podobne...
Mária, také obyčajné...ale ujde celkom, naši rozmýšľali aj nad Reginou alebo Viktóriou...ale najradšej by som bola Viktória, by sa mi aj ku priezvisku hodilo
@megane no práve, kopec prezývok, ale jedna horšia ako druhá. na Zuzi som si zvykla kvôli malej ségre, ale aj tak mi to trhá obe uši strašne tvrdo to znie. keď už, aspoň medzinárodná verzia Susanne, ako som spomínala kdesi vyššie, nemám potom pocit, že pílim železo...
volám sa Kristína ... väčšinou ma Kristína nevolajú, čomu som aj celkom rada .. meno samo o sebe sa mi celkom páči, no v spojení s mojím dlhým priezviskom .. je až moc dlhé
Nie je zlé, našťastie ani časté, ale vzhľadom na to, že mnoho talianskych umelcov sa volalo rovnako, beriem ho skôr ako mužské než ženské meno. Viacej mi vadí priezvisko ^^
moje neni nič špeci, ale nemám problém. dosť zbytočnosť zaoberať sa vecami, ktoré vymysleli iní, a ja nemám potrebu na tom nič meniť. aj s priezviskom je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no a ako by som sa chcela volať, ťažko povedať, ja si len všeobecne vravím, že v tej dobe leteli iné, krajšie mená ako napr. Anička, Kristínka, Natálka a podobne...
a mal som sa volať filip údajne ale nakoniec sa rozhodli pre to, čo je
Lux! Ale to by mi nesedelo k priezvisku
ale teraz už mám vážnejšie problémy
Aj keď by sa mi moje meno viac páčilo bez na konci bez "a" Zuzan - to by znelo tak pekne, aspoň podľa mňa
ale kľudne by som brala aj meno Uršuľa ...alebo Pixie....