vraj latinského, ale @grietusha (moja menovkyňa) povedala, vraj slovanského... ale bohužiaĺ o tom som žiadne zdroje/informácie nenašla, takže držím sa latinskej varianty - rimanka
@vladqog Joj jaký si zlý však no tak zaujíma ma to a nehambím sa opýtať no. Každého chlapa a ženu to zaujíma ako pôsobí na opačné pohlavie len sa boja/hambia opýtať. "Kto sa hambí ten má prázdne gamby" ako sa hovorí
Igor - Pôvod mena z islandského Igwarr, čo znamená pod ochranou boha Ingvia.
Mimoriadne čestný a striktný muž. Na svoje okolie býva v každej situácii milý a je pre nich príjemným spoločníkom s veľkým zmyslom pre humor. Dbá o pohodu a šťastie seba, ale aj svojich blízkych. Odcudzuje podvod a klamstvo. Každý svoj úspech vždy dosahuje čistou „hrou“. Ak s nim hrávate scrable, či inú spoločenskú hru, tak si bez obáv môžete aj na dve hodiny odbehnúť, pretože tento muž vás nikdy neoklame.
Hlboko v duši sa hnevá na seba, že je takýto čestný, lebo v dnešnej dobe poctivosť nepatrí medzi silné stránky ľudstva. Ľudí ako je on, možno vidieť už len v múzeu, alebo patrí medzi takmer „vyhynutých“ jedincov.
Nakoniec sa môže stať, že podľahne aj on nátlaku svojho okolia a aj on bude túžiť po porušení pravidiel. Vo svojej partnerke a rodine vidí silnú oporu, býva verným a stabilným partnerom
Damián je na Slovensku menej tradičným chlapčenským krstným menom, ktoré pochádza z gréckeho mena Damianos. Toto meno má svoje korene v slove "damazo" s významom "Skrotiť,zdolať,prekonať". Napriek menšej obľube sa toto meno v súčasnosti pomaly dostáva do popredia...
Jméno Radka je žensky jemné, současně však v sobě nese prvky tvrdosti. Jméno v sobě skrývá jednoduchou krásu, přirozenou radost ze života a schopnost radovat se z maličkostí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
znamená dvojča.
-tomas-
moje je hebrejskeho povodu a znamena Boh je moj sudca.
prinášajúca víťazstvo.
Hiii ešte som asi nikdy na B. nepovedala také blízke indície na zistenie môjho mena
toto ma dostalo:
Ak hľadáte „bútľavú“ vŕbu, tak ju nájdete v tejto žene.
dpč som dopadla. ale naozaj sa tak občas cítim.
uhhhhh
Mimoriadne čestný a striktný muž. Na svoje okolie býva v každej situácii milý a je pre nich príjemným spoločníkom s veľkým zmyslom pre humor. Dbá o pohodu a šťastie seba, ale aj svojich blízkych. Odcudzuje podvod a klamstvo. Každý svoj úspech vždy dosahuje čistou „hrou“. Ak s nim hrávate scrable, či inú spoločenskú hru, tak si bez obáv môžete aj na dve hodiny odbehnúť, pretože tento muž vás nikdy neoklame.
Hlboko v duši sa hnevá na seba, že je takýto čestný, lebo v dnešnej dobe poctivosť nepatrí medzi silné stránky ľudstva. Ľudí ako je on, možno vidieť už len v múzeu, alebo patrí medzi takmer „vyhynutých“ jedincov.
Nakoniec sa môže stať, že podľahne aj on nátlaku svojho okolia a aj on bude túžiť po porušení pravidiel. Vo svojej partnerke a rodine vidí silnú oporu, býva verným a stabilným partnerom
Typickou farbou tohto mena je oranžová.
Damián je na Slovensku menej tradičným chlapčenským krstným menom, ktoré pochádza z gréckeho mena Damianos. Toto meno má svoje korene v slove "damazo" s významom "Skrotiť,zdolať,prekonať". Napriek menšej obľube sa toto meno v súčasnosti pomaly dostáva do popredia...
Tak dlho som to tajila, prečo si to povedal?
ale tak pekne meno mas a nemusis uz aspon formu hrat !
A budem hrať formu furt, pretvárku je moje druhé meno 8)
Latinský pôvod. Z gréckeho pôvodu voľne znie ako "ustanovovať, rozdeľovať", patriaci do rímskeho rodu.
WAT? o.o
~
Pôvod mena zo staronemeckého Hruot+wolf, čo znamená slávny vlk.
(toto nutkanie vzniklo, keď som zbadala @10 pretože SG :/)
grécky pôvod
"zasvätení bohu vína, úrody a plodnosti Dionýzovi"
ok ,no
v južnom Taliansku"."
inak Zuzana bola biblicka postava, ktoru obvinili nepravom z cudzolozstva, lebo sa odmietla vyspat s tymi, co ju obvinili.
"Silný vládca"
Ale prvé 4 dni som bola Liliana.