Katarína a menila by som za Perla levo ked sa nekomu predstavujem, tak nvm co mam povedat "Katka" je otras, "Kata" je.. no radsej sa nevyjadrujem a "Katarína" je strasne formalne cize vtedy mam vzdy dilemu
ja by som sa chcela volať Isabella, Sophia alebo jemnejšie meno ako Becky (Rebecca) Mám slabosť pre tieto dievčenské mená. Aj pre iné. Moja dcéra, poprípade dcéry sa tak budú volať, keď už ja nemôžem Ale som spokojná aj so svojím - Veronika
mne sa moje meno páči nevymenil by som ho za nijaké iné, mne pripadá meno Martin také fajn ale radšej mám ked ma volaju Maťo, Martin ma možu volať iba VIP osoby
hmm no ja sa volam Dorota (Dorka pre skratenie), neviem ci by som menila, teda v tomto zivote uz asi nie , hoci ma uz raz premenovali lebo otec mi dal v porodnici zapisat meno po mame (Antonia) a potom po par rockoch ma premenovali lebo ma tak nitko nechcel volat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A menila by som na meno Sára
Ja by som chcela skôr Martina-Maťa,Tina
@azizi Aj Sára by som brala