No pekné mená.. ja som mala byť TEREZKA ale potom videla mama v nejakom časopise nejaké dievčatko postihnuté čo sa volalo terezka, tak že v žiadno prípade, že ona chce zdravé dieťa, tak som skončila za Alžbetka a páči sa mi.. ...no a keby som bola chalan tak som Jakub....(neviem si predstaviť, ako by po mne všetci kričali...Kubo, pohni sa....FUJ(bez urážky)
Ak by som mala pipíka, bola by som Ivan, možno Adam.
No a do dvoch rokov som bola Aranka, do troch Zlatica a v štyroch ma už definitivne dali na papiere ako Ivanu. Holt, nerozhodní rodičia. Tú Aranku im doteraz vyčítam
Keď naši čakali brata, mal byť Tomáš a kebyže je dievča tak Alexandra ale mne už potom Alexandru dať nechceli, lebo ich bolo všade požehnane Tak som Júlia a keby som bol chlapec, tak Branislav
ja som sa mala volať Natália, Silvia... a ja viem, prečo sa volám tak ako sa volám kto za to môže! Dve osoby za to môže. a jedna z nich je tu na birdz-i
toto je fakt krute---rodicia hned planovali ze ak budu mat chlapcov Jano,Peter,Pavol---dalej neriesili pretoze nepredpokladyli ze budu mat via chalanov...jano,peter...no potom som prisla ja tak mi dali meno Jana.................ale potom sa este sestra narodila tak jej meno je Eva...........az potom sa narodil brat Pavol..........a to je vsetko
ja som mala byt na 100% Martin a nevydalo a tak je brat.....mamine vytuzene meno pre dievca je Viktoria ale to sa zdalo ocovi asi prilis moderne alebo co
zevraj tereza a keby chlapec michal.. a potom mi dali ze Beátaa somsa aj dozvedela preco jezis mamina najlepsia kamaratka a posluziacka zo skoly sa tak vola
moja mama má špecifický vkus na mená! keby som chalan, tak by som sa volala Florián a keďže som baba rozhodovala sa medzi Hana a Anna ach jedno lepšie ako druhé
zial povedali mi to a doteraz ich pre to nenavidim
Jakub predtym nez sa zistilo, ze som dievca a potom Vanessa, bohuzial, sa nachadzame na Slovensku, myslou, a tak chceli slovenske meno, cize vykresali to co mam...
@chidori heeeeeeej mi to chces vycitat do konca zivota mojho? som mala styri roky vtedy kolko som asi tak mohla poznat mien a tvoje meno je silno biblicke a ma svoj vyznam tak sa neztazuj
@sion Ty uz umelec si, len ti chyba riadne umelecke meno Ale moze to byt aj nieco uplne ine, napriklad Salamandra Alebo Noise ako Sion odzadu Ja budem mat pseudonym Darcek, Daromir, alebo Daroslav Ale najskor sa musim stat umelcom.
@untecheable si ma nepraj za tu Salamandru! Hej! Odkial mas tu informaciu ze "odzadu"?! mimochodom to E by tam bolo navyše. Nie nie moj mily.. ty si "Dar"
@dsimca to som pocteny, inak som rad ze sa volam tak ako sa volam a nie Jozo, Miso, Jano, Mato, Peto a podobne Bez urazky samozrejme, len sa rad odlisujem
@sion Tak Noise sa cita Nois, takze v tom by problem nebol
--- Mam svoje zdroje
--- Dar Aspon sa nenarobim ked sa budem podpisovat fanusikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
Ak by som bola chalan, tak by som bola Števo.
a tak som so svojim menom trosku spokojnejsia, lebo keby sa volam Jozef....
a keby som bola chlapec tak Andrej
ale kde došli na tú Elišku???
Jakub
Lukáš
Fúha ,škoda že niesom dievča
A z dievčenských mien sa rozhodovali medzi tým mojim a Simonkou. Mama konečné rozhodnutie nechala na ocinovi, a tak to aj (žiaľ) dopadlo.
(tatko sa našťastie vzbúril a vyhrala tretia alternatíva)
a ja Erika alebo Barbora
No a do dvoch rokov som bola Aranka, do troch Zlatica a v štyroch ma už definitivne dali na papiere ako Ivanu. Holt, nerozhodní rodičia. Tú Aranku im doteraz vyčítam
A ináč by som sa asi volala Patrik Ale to meno sa mi páči tiež
ako chlapec Lukas,František,...a Herbert... moji rodicia boli divny nie tak rodicia ako BABKA !
ja som sa mala volať Natália, Silvia... a ja viem, prečo sa volám tak ako sa volám kto za to môže! Dve osoby za to môže. a jedna z nich je tu na birdz-i
A keby som bola chlapec tak som mala byť Kubko.
a keby som bola chlapec tak Lukas alebo Dominik...
Bystrík je úplne geniálne meno môžeš ľutovať
vážne podľa mňa je to pekné meno a nie otrepané
ja som mala byť Alica (som rada že nie som)
a ako chlapec som mala byt Adam(ko)
Matka má celkom vkus
Jakub predtym nez sa zistilo, ze som dievca a potom Vanessa, bohuzial, sa nachadzame na Slovensku, myslou, a tak chceli slovenske meno, cize vykresali to co mam...
@sion Tak Noise sa cita Nois, takze v tom by problem nebol
--- Mam svoje zdroje
--- Dar Aspon sa nenarobim ked sa budem podpisovat fanusikom
Dar dar ty si náš Dar