@thegoodlucyv tom prípade niečo ako Pete , Patrick , Matthew , Amy , Taylor atď.. a to bude aj kniha alebo iba taký príbeh ? ak kniha tak prosím názov aby som si kúpil
Victoria- to meno mám rada, lebo znamená víťazstvo A celkovo obľubujem Cherry (nie alkohol, meno) a Charlotte Neviem, exotické mená na Š sa mi vždy páčili
Jéj, milujem PLL, čítavam to Mne sa páčia napr. Rose, Jenny, Charlotte, Emily alebo tie staré anglické mená, ale aj Honor, Ever, Damen (to je z Nesmrteľných, ak niekto pozná) a Miles (to je gay, ale aj tak je to super meno)..
@thegoodlucy mne práve nikdy nič normálne nenapadne a potom to vyzerá tak, že ak aj postava dostane meno, tak je neskutočne nemožné a tvárim sa, že ma to netrápi
rozhodla som sa pre totálne otrepané typické americké mená Matt a Ashley a zvysoka na to kašlem takže mená už nejdem riešiť, pretože som v tom H-R-O-Z-N-Á!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
znie to ako z 18. storočia
preto sa menám vyhýbam, pokiaľ sa to dá
a hlavne, ak sa dá, vyhni sa anglickým menám, je to otrepané a rušivé a divné, ak zasadíš príbeh do tohto prostredia
a čo tak Ariana ?
ja mám zase ten problém, že mená mením ako na bežiacom páse potom musím všetko nahradiť a to trvá dosť dlho, ak sa rozpíšem
@flyleaf
Aria - ženské
Ezra - mužské
@mm47
si neuveriteľne originálny
ale má to aj veľmi príbuzný námet, takže kto to bude potom aj čítať?
rozhodla som sa pre totálne otrepané typické americké mená Matt a Ashley a zvysoka na to kašlem takže mená už nejdem riešiť, pretože som v tom H-R-O-Z-N-Á!!
alebo zenske meno Gojira by bolo troseno tiez dost imbalanced
asi to bol už fakt stav zúfalstva