Ahojte .... mam jedneho super kamarata, pozname sa už dlhšiu dobu(asi 2 roky) obaja sme z dobrých rodín, za posledný pol rok to medzi nami začalo klapať o niečo lepšie. Ľúbi ma a ja to cítim rovnako. Problem je v tom, že od septembra odchádza na vysokú šk
mas 15, pravdepodobne nebude posledny v tvojom zivote no aj ked ja som na tom podobne, od 14 mam priatela a dufam ze s nim budem az do konca ale tak on mi neodisiel do brna no.. podla mna to nema nejaku buducnost
keď sa naozaj ľúbite, tak tú diaľku zvládnete.. podľa mňa kým tá doba "utrpenia" čo nie ste spolu stojí za tie chvíle, kedy spolu ste, tak to bude fajn
tiež si myslím, že si ešte mladá ale ak sa máte naozaj radi tak to určite zvládnete ... som si istá, že bude chodiť určite aj domov a ty tiež môžeš za ním kedykoľvek mimo školy prísť
@trdelniiiq vidis nejaky fyzicky dovod preco by vysokoskolak nemohol chodit s 15tkou? mozno ze sa ti to zda chore, lebo viem ze tvoja partnerka je tvoja rovesnicka, ale dnes su uz aj katastrofalnejsie rozdiely
@hoperpohroma Ak rozdiel, tak mentalny, a po druhe, nevidim zmysel v tom, aby clovek konciaci strednu skolu, uchadzajuci sa na vysku, bol "dusevne spriazneny" s 12 rocnym a neskor 15 rocnym dievcatom.
@hoperpohroma no ide o to že on si vyberal medzi Martinom a Brnom (medicina oboje), ja mam strednu zameranu na fotografiu a myslel na mňa ... v Brne by som mala viac možnosti vo vybere vyšky ako v MT, teda aj keď by to bolo teraz ťažke ale boli by sme satle spolu tak by som do toho Brna za nim šla
@ibabel no co tam po vyske v brne ked mas zatial len 15.. mne toto proste nepride ako moc dobry zaklad na vztah.. ale vy by ste najlepsie mali vediet na com ste
@ibabel Rozhodne mu NEBRAN ist na taku skolu, aku chce. Pol roka je malo na to, aby si kvoli tebe/neuspechu vasho vztahu premrhal rok na skole, kde chcel byt menej. Ak chce ist do brna, nechaj ho ist do brna a podpor ho v tom. Ziadne take, ze ked ja som specialna, nech si vyberie inu skolu
@23 ked by mu to hovorila ona bolo by to dost sockove.. to on je ten, kto by si mal vediet postavit priority, bez toho aby ona do toho zasahovala.. a mne sa zda ze si ich postavil
pre mňa by to nebol "menší problém", teda v tvojom veku aj pre mňa bol, ale momentálne to beriem trocha inak už a asi dosť, že väčší problém by to bol a chlapec si podľa mňa určil priority dosť jasne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mas 15, pravdepodobne nebude posledny v tvojom zivote no aj ked ja som na tom podobne, od 14 mam priatela a dufam ze s nim budem az do konca ale tak on mi neodisiel do brna no.. podla mna to nema nejaku buducnost
Akože ,že nie je cigán alebo že ste bohatí?
@19 tak sme aj ja s priatelom.. tak ja neviem, je to na tebe kolko ho lubis.. ak si myslis ze je ten pravy, tak teda na neho pockaj..
ale ja by som sa minimalne nasrala za to ze ma babu a ide do brna.. skol je vela, ja by som pre neho mala byt specialna..
a? pri dnešných možnostiach a plošnej rozlohe česka aj slovenska stále platí, že @9
tak ty nie si v takom vzťahu, tak buď rád, že sa tým nemusíš zaoberať
i keď uznávam, že keď som mala 15, tak mi to cestovanie neprišlo asi až také samozrejmé, akým je teraz.
heheeeej ! už viem čo znamená byť z dobrej rodiny... To je dobrá hovadina že z dobrej rodiny je ten kto nenadáva a nepije...
PS : Jeb nato,opi sa a choď ďalej,on sa rozhodol ísť na výšku kdesi dokelu ... Tým si nepriamo vlastne skončila...
PS : Príde do Brna,uvidí aké sú Češky zábavné ( čo ty z dobrej rodiny nie si ) A si skončila
PS 2 : Dnes mám zlý deň !