Zdravím, mám menší problem s Linuxom-Ubuntu, neviem či to je mojím PC, ale ak si zapnem Mozillu, tak ten net ide strašne pomaly, ale napriklád spustil som aj Film z DVdčka, a strašne to sekalo, prišom ak zapnem WindowsXp-čko proffesional všetko šlape ako
@2 neser ma vistu som videl asi pred rokom v predajniac a tak som sa tešil aké to bude fasa a ták no tak kúpili sme new HP pavilion DV6500 perfektný notebook a po dvoch dňoch používania som ho daroval ako všetko nechcené mame
a dôvody:
1. všetko čo je tvoje podla visty neni
2. musíte si zakupiť originálny antivirák tento je kradnutý
3. stále sekanie
4. samé blbé poznámky či som si istý že tento program chcem nainstalovať......
5. polovina USB klúčov sa mi tam ani neukázala pretože nepodporuju win. vista
takže kto povie že vista je fasa tomu radím že "bill vidí všetko "
6, priliš vela otazok narazz hh, ovladač na grafiku mám okey, 3D akceleracia mi Funguje, tá 3D kocka, na video poúživam ten čo už tam bol, v Ubuntu nwm už ani ako sa volá, ale dikyy predsa asi bude chyba medzi tou stoličkou a klavesnicou, ale nejak to hádam rozbehnem
je to prehravac na video ktory si poradi z kazdym formatom... a dokonca ani nedotahane alebo poskodene video mu nerobi problem.... len treba poznat nejake tie magicke prepinace na vyse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a dôvody:
1. všetko čo je tvoje podla visty neni
2. musíte si zakupiť originálny antivirák tento je kradnutý
3. stále sekanie
4. samé blbé poznámky či som si istý že tento program chcem nainstalovať......
5. polovina USB klúčov sa mi tam ani neukázala pretože nepodporuju win. vista
takže kto povie že vista je fasa tomu radím že "bill vidí všetko "
takže XP a lunux rulez
root@gemini :/#lspci | grep -i ati
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200] (rev 01)
01:00.1 Display controller: ATI Technologies Inc RV280 [Radeon 9200] (Secondary) (rev 01)
root@gemini :/#
root@gemini :/#cat /etc/X11/xorg.conf | grep -i driver | grep ra
Driver "radeon"
funguje ti 3D akcelereacia?
root@gemini :/#glxinfo | grep -i direct
direct rendering: Yes
aky program na video pouzivas??
ake kodeky pouzivas?
chyba neni v linuxe ani v tvojom PC ale bude naskor medzi stolickou a klavesncou
ale nezufaj kazdy raz musi nejako zacat kym sa nauci z linuxom narabat
pouzivam distribuciu archlinux
www.archlinux.org
» sk.wikipedia.org/wiki/Archlinux...
ako klast otazky tak aby ti na ne bolo co najskor odpovedane:
» linuxos.sk/KnowledgeBase_s...
je to prehravac na video ktory si poradi z kazdym formatom... a dokonca ani nedotahane alebo poskodene video mu nerobi problem.... len treba poznat nejake tie magicke prepinace na vyse