no bolo to take divne cislo , isla s toho zla atmosfera ale inak som chcel aby postupili , asi tomu verim ,,, ale je to na kkt cele samy spevak / spevacka to bude v tom finale , podla mna obycajny spev do tejto relacie nepatri , na to je predsa Superstar a podobne kktiny ,,, a je dost blbe ze najzaujimavejsie talenty nejsu ani s CZ ani s SK ten prehltac a Atai su podla mna najlepsi
@torpedo08 Tak hej no, ja vlastne ani neviem kto postúpil, pre mňa sú jednoznačne najzaujímavejší títo mentalisti, ostatné ma už moc nezaujímalo. Ale napríklad aj ten čo skladal piesne z náhodných slov bol skvelý a tiež tuším nepostúpil.
@azizi jj ten bol dobry to nebol obycajny spev to bol proste talent na neco nezvycajne , aj ja by som chcel zazit nieco taketo no chcel by som byt ten dobrovolnik co si mysli napr. to cislo
jednim slovom ??? PSYCHOPAT.. koaze to co si chcel strelit tu onu do ruky a ten ksicht ,..no akoze ... poslala som ho na psychiatriu .... takyto ludia by nemali ist do telky asi je psychicky labilny ... FAIK.... A BLEEEEE
@ohavnost no ved jasne ze je ina kategoria, len som chcel tym naznacit ze su to vsetko len triky....a ziadni mentalisti ....hej pozeram teraz tie videa
@lukazman ja vždy pri takýchto veciach hovorím (či už pri tomto alebo pri kúzlách, kde viem ako ich robia), že nie je dôležité tomu veriť, ale je dôležité predviesť to tak, aby tomu ľudia uverili, i keď vedia v čom je trik
@ohavnost tak presne je mi jasne ze su to triky...ale ked ich vie robit tak, ze to proste vyzera real tak je dobry ....horsie to uz je s tymi co si myslia ze to je fakt magia ....
@azizi Ten dotyk je sposobeny tym, ze mas vela ludi co sa sustredia na jednu vec. Vtedy funguje dost vyrazne prenos myslienok. Ale ako vidis sa ubmedzil na prenos jednoduchych myslienok, ze ci nieco citis alebo nie. Taka nesofistikovana telepatia. Telepat vie aj citat myslienky.
Ja inak neverím na mágiu aby bolo jasné, verím len na to, čo sa na mágiu podobá, ale je to vedecky vysvetliteľné (aj keď nie vysvetlené). A to je rozdiel. Nepáči sa mi prístup, ktorý zavrhuje automaticky všetko, čo je pre človeka zatiaľ neodhalené, nepochopiteľné. To by kľudne aj blesky na oblohe mohli byť dodnes nadprirodzeným javom.
@azizi Nie, netreba mi viacej vidiet. Ten clovek mi pride taky nemastny neslany na maga. Nehovorim ze je zly alebo co, ale mne to pride take vselijake, proste nepaci sa mi to po estetickej stranke.
@azizi Prepac ale nesuhlasim. Hlavne pri praci s ludmi a psychologickymi trikmi je velmi dolezite aby clovek vedel dobre prednasat. A henten mal prednes ako vysokoskolsky profesor. Necham na tebe zvazit ci to je pochvala alebo nie
Lenže keď mi pred oknom začne levitovať šaman, bude mi úplne šumafuk ako sa pri tom tvári a či má dobrý prednes (čisto len príklad, aby sme sa chápali o čo mi ide).
ehm, no... všetko čo spravili (vrátane tých klincovačiek) by som dokázala aj ja! čiže- 1. trik = myslím, že to bolo to s tým, že ten malý nakreslil ten znak = mali to dohodnuté
2.trik = to s tým šteklením pierkom = pošteklil ju skôr, teda keď ukazoval ako bude prenášať energiu
3.trik = klincovačky = jednu mal označenú, bola to čisto iba improvizácia čiže kebyže ja napitá 3 a poroca povie 4, on si kľudne strelí do ruky. potom jeho syn (ktorý mimochodom nevie ktorá je nabitá) povie 3. Ten "mentalista" teda povie porotcovi, aby povedal číslo. ten povie 1. "mentalista" si obe vezme do rúk a povie: ,,pravá, alebo ľavá?" ale nepovie, čo spraví. čiže ak je nabitá pravá a porotca povie pravú, "mentalista" zloží pravú a strieľa ľavou. ak porotca povie ľavá, strieľa ľavou. Teraz ostala už len 2. "mentalista" ju vezme a strelí si ňou do hrude. Môže to kľudne urobiť, lebo vie, že nabitá leží na tom stole. Potom vezme tú nabitú a strelí ňou do laty,aby sme videli, že je naozaj nabitá...
@azizi eeee to mohol mať napr. na papieroch napísané čísla, a potom vybral to správne (samozrejme nie všetky čísla, ale si o Bílej zistili, že sa jej páčia čísla čojaviem 22,53, 48, 19, 99 a 36 a tie si tam napísali) ináč neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
(pardon, musela som si to dnes niekde aj pisomne zakricat a tato plocha mi prisla vhod ja som nevidela nic posobivejsie ako je on)
A inak mám na to (*na to v druhom odseku, pretože konkrétne to číslo s "pištoľou" som dnes nepozerala) rovnaký názor, ako Ty.
b) dal by som mu facku za to že niečo také robí pred deťmi
Ja len nechápem, ako mohol miesto nich postúpiť nejaký Albertík
OK, tí ktorí neveríte, ako by ste vysvetlili tú 22 napríklad... Alebo to s tým dotykom?
on myslím, že aj v niektorých častiach hovoril ako určité veci robí
a potom ešte jednu časť, ktorá síce neviem ako sa volá, ale boli tam niekde na intráku, kde zomrela vraj nejaká žena a ju tam vyvolávali
» www.csmatalent.sk/semifinale/clan...
» mentalizmus.zonglovanie.com/...
Nehovorim ze by som to dokazal ja, ale videl som dost magickych trikov aby som vedel princip. Ale princip a relaizacia su 2 rozne veci
Ja už som na to prišla, prečo im ľudia neposielali hlasy. Lebo buď tomu neveríte, alebo to pokladáte za bežnú vec, ach
Lenže keď mi pred oknom začne levitovať šaman, bude mi úplne šumafuk ako sa pri tom tvári a či má dobrý prednes (čisto len príklad, aby sme sa chápali o čo mi ide).
2.trik = to s tým šteklením pierkom = pošteklil ju skôr, teda keď ukazoval ako bude prenášať energiu
3.trik = klincovačky = jednu mal označenú, bola to čisto iba improvizácia čiže kebyže ja napitá 3 a poroca povie 4, on si kľudne strelí do ruky. potom jeho syn (ktorý mimochodom nevie ktorá je nabitá) povie 3. Ten "mentalista" teda povie porotcovi, aby povedal číslo. ten povie 1. "mentalista" si obe vezme do rúk a povie: ,,pravá, alebo ľavá?" ale nepovie, čo spraví. čiže ak je nabitá pravá a porotca povie pravú, "mentalista" zloží pravú a strieľa ľavou. ak porotca povie ľavá, strieľa ľavou. Teraz ostala už len 2. "mentalista" ju vezme a strelí si ňou do hrude. Môže to kľudne urobiť, lebo vie, že nabitá leží na tom stole. Potom vezme tú nabitú a strelí ňou do laty,aby sme videli, že je naozaj nabitá...
Tak ešte tomu veríte?!
Ale skôr ma zaujíma, ako by si vysvetlila tú 22 (uvažujeme, že s porotou dohodnutý neboli)?
A na tvoju otázku odpovedám, že áno verím a dokonca verím aj im konkrétne, ale nie vo všetkom.