Skoro som zamrzla na stanici ked som cakala na vlak, ktory meskal pol hodiny, potom mi nechceli dat meskanku, ze o nicom nevedia A potom kym som sa este preborila zavejmy
Bola by som kvoli snehu meskala tak ci tak asi minutu, dve, ale to, ked sa vsetky elektricky otocili za tunelom a uz nepokracovali dalej k botanickej ma uz dorazilo...no a meskala som asi pol hodinu.
ano meškala .. ale ako naschval na hodinu etiky ... ktora je v pohode ale keby som dakedy meskala na taku de piseme test tak to sa nestane .. ale uz velakrat som takto meskala raz hodinu inokedy dakych 10 az 30 minut
Najprv nie ale keď sa mi začalo šmýkať na mojich letných gumách a 3 krát som pocítila sneh na mojom zadku tak som aj skoro omeškala bus za ktorým som musela utekať do kopca čo bolo tiež úžasné
ja nie...ja byvam od skoly 5 min. ale vacsina nasej triedy chodia na busy alebo na vlaku...lebo su z dedin..a neska nas bolo na prvej hodine 5....ostatni dosli cez prvu hodku postupne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a domov som ledva bus stihala...po mne potopa...zatvorili sa dvere a išlo sa...ako by len na mňa čakali...