Ved si precitaj nejake tripreporty, je toho cely net. Ale v poctate je to to iste ako LSD a velmi podobne hubam. V malych a priemernych davkach sa nedaju rozlisit tieto drogy, jedine dlzkou tripu.
@vladoKo
Kazdy halucinogen mi pride trosku iny. Jasne, ucinky su podobne, ale kazdy mi pripomina nieco ine. Co sa tyka meskalinu mam na nom pocity bud ako matrix, alebo platonova jaskyna... ze niekde je to moje prave ja ktore cely zivot spi a zivot sa vlastne iba premieta. Ak mas nejake konkretne otazky napis spravu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale žiadal som, aby sa vyjadrili ľudia, ktorí to už oskúšali, aby mi povedali svoje dojmy...
Kazdy halucinogen mi pride trosku iny. Jasne, ucinky su podobne, ale kazdy mi pripomina nieco ine. Co sa tyka meskalinu mam na nom pocity bud ako matrix, alebo platonova jaskyna... ze niekde je to moje prave ja ktore cely zivot spi a zivot sa vlastne iba premieta. Ak mas nejake konkretne otazky napis spravu.