bol som milo prekvapený, aj ked niektoré výkony sa mi nezdali, celkovo dojem to zanechalo dobrý. Páčil sa mi aj strih, občas síce príliš chaotická kamera, ale sedela tam. Hlavne je videiť že majú konečne poriadne "kamery" a lepšiu postprodukciu záznamu (lebo väčšinou je hned videť že je to slovenská vec).
Určite si pozriem aj dalšie časti
Ale sralo ma jedno...reklamy...už ma to sreie dlhú dobu že drbnu rekalmu 5 minut pred koncom.
Cakal som nieco uplne ine, ovela horsie. Ale velmi sa mi to pacilo. Sice som velmi neveril tym zaberom na prestrelenu hlavu (ked tam nadzabali kopec tej fialovo-cervenej farby). Ale inac sa mi to velmi pacilo. Na to ze to je este len prva cast to bolo vynikajuce. Som zvedavy na dalsie casti.
akoze podlaa mna to bolo dobre,sice obcas sa mi to nezdaloale dost sa to od ostatnych slovenskych filmov lisilo coo som teda rada...budem pozerawat aj ked ja teda taketo filmy moc nemusim..
videl som z toho kustik lebo mama mi to prepla ale bolo to podla mna fajn... az na dialogy, ktore sa mi nepacili zrovna, ale sceny, kamera aj rezia boli super
Náhodou som prepol a ihneď tam bol záber na mŕtvoly - ktorá ma pobavila svojou krvou - ktorá vôbec nepripomínala ľudskú krv - malo to skôr výzor čučoriedkového sirupu ako krvi Ostatné neviem zhodnotiť pretože som nevidel.
akurat som dopozeral...no...v skratke-vidno, ze sa slovenski kompetentni ludia ucia, lebo, ako tu uz bolo spomenute, velakrat je hned len z kamery vidno ze je to slovenska vec...tu by som mozno s prizmurenymi ocami nevedel ze je to od nas...este vela vody pretecie kym sa aspon trosilinku dorovname k svetovemu filmingu (vlastne...myslim ze nieco take uz ani nezazijem
Podla man to nebolo az take hrozne,len nechapem co to porovnavate z amrikou..je jasne ze u nas nebude daco take ako u nich kriminalka las vegas jezis..
Prva cast no usla,kuknem druhu a snad bude lepsia.
Som bol v restike s partiou a tam bezala telka a kukam ze Petrzalka a nejaki ludia sa tam zakradaju wtf? az potom v programe som si pozrel, ze aha to je to mesto tienov
pridavam sa, pozrela som si to nie preto, ze to bolo medializovane, ale nasschval kvoli martinovi, pod znamejsim Pyco, este tam nebol, a dost ma sokovalo, ze tam ma hrat, aj sa dlho rozhodoval, jeho vystupovanie, charizmu a samozrejme nazory ako tk poznam, preto ma prekvapilo, co chce dosiahnut v dakom stupid serial, tak som si ten stupid serial pozrela, az na par viet v scenari to bolo velmi dobre, najlepsie, co som videla, takze uz viem, preco tam hraje aj mato
ps: kamera bola vyborna, ale stale si neviem zvyknut na tu podivnu slovensku herecku toninu, ci ako to nazvat, inac by "spievali", keby dabovali...
Mne osobne sa ten seriál veľmi páči, môžem povedať, že je to asi najlepšie čo som zo slovenských seriálov videl. Aj keď je pravda že na niektorých veciach ešte treba popracovať. Páčia sa mi niektoré zábery štýlu - najväčšie kriminálne prípady Slovenska(to bol super dokument). A páči sa mi že je to robené na základe skutočných udalostí. Čiže je to také reálne...a nie nejaká nepremožitelná polícia typu kobra11, kde ani neplatia fyzikálne zákony. Možno sa niekomu páčia v kobre tie obrovské výbuchy a podobne, ale mne sa v tomto seriály viac páči to reálne(aj keď nie úplne) vyšetrovanie. Dávam palec hore
taaakze pozrel som si vsetky doterajsie casti cele a moj verdikt je: SUPER! fakt sa mi to pacilo, niekedy to posobilo sice dost neisto, ale nic extremne... paci sa mi, ze tam vystupuju znami herci takym stylom, akoby vobec znami neboli (narozdiel od inych serialov). A scenare su napisane bravurne, ma to HLASKY, co doteraz bolo mozno tak v susedoch (co je sitcom, cize tam to byt musi) a dej to ma velmi putavy a zaujimavo spracovany. Genialne je aj to, ze akcnych scen tam je pramalo (ked tam su, tak su z hereckeho hladiska velmi biedne, ale s tym nic nenarobia, ked herci nemaju skusenosti), dej sa zaobera skor podstatou toho zlocinu a psychikou vraha a jednotlivych postav. Osobne nemam vobec rad detektivky akehokolvek druhu, ale toto sa mi naozaj paaaci! Jednoznacne najlepsie, co sa zo slovenskej produkcie da v TV najst, odporucam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale este sa musia vela ucit hrat kriminalky. Viac sa mi pacia ine kriminalky. Cize slovaci sa musia este vela vela ucit.
Určite si pozriem aj dalšie časti
Ale sralo ma jedno...reklamy...už ma to sreie dlhú dobu že drbnu rekalmu 5 minut pred koncom.
Prva cast no usla,kuknem druhu a snad bude lepsia.
dalo sa to...aspon sa na slovensku konečne točia seriály a filmy...
pridavam sa, pozrela som si to nie preto, ze to bolo medializovane, ale nasschval kvoli martinovi, pod znamejsim Pyco, este tam nebol, a dost ma sokovalo, ze tam ma hrat, aj sa dlho rozhodoval, jeho vystupovanie, charizmu a samozrejme nazory ako tk poznam, preto ma prekvapilo, co chce dosiahnut v dakom stupid serial, tak som si ten stupid serial pozrela, az na par viet v scenari to bolo velmi dobre, najlepsie, co som videla, takze uz viem, preco tam hraje aj mato
ps: kamera bola vyborna, ale stale si neviem zvyknut na tu podivnu slovensku herecku toninu, ci ako to nazvat, inac by "spievali", keby dabovali...