Niežeby som sa v tom nejako vyznal, ale nechceš povedať že metal is Law? a nie Low?.. teda neviem neviem... A inak metal môžem ale skôr ten industrial metal..
keď už,tak metal is the best metal je skvelá vecička,mne sa napr. asi najviac pozdáva thrash metal z tych normálnych žánrov a nu metal z týych "nenormálnych"...bo ten vacsina metlákov neuznáva..neviem prečo
Black metal ktorý je väčšinou popreplieaný ako symphonic black metal či gothic black metal, vampiric metal. samotný ghothic metal sem tam death metal, hmmmm a čo ešte
no skupiny ako- Cradle Of Filth, dimmu borgir, moonspell, Epica, Leaves Eyes(hmmmm), Beseech,
no to vampire to je take hmmmm tam ide viac menej o texty a to že si to počul po prvé bude asi tým že sa pohybuješ v iných smeroch
Power metal sa ešte dá prekusať ale to že je teplý je trocha silné slovo a práve tam ide o tu prepracovanosť
Speed bleeeeeeeeeee to je humus! neznášam ho hlavne keď keď to dávaju na Vh1!
hej a ešte k Cradle Of Filth ja zas po prvé počujem dusk metal, už som o nich počul že (aj oni sami povedali v jednom interviu) snažia sa hrať tak symphonicko black metalovo, alebo gothicky(texty), niekde som čítal že ich prirovnávajú k extreme metal ale malo kto ich vie presne charakterizovať lebo čo album to iný štýl
heh ja som začal z H.I.M a to sa metalisti serú že to nieje metal ale asi nieje no ja neviem už sa to dosť riešilo ale jednoducho prvá tvrdšia skupina ale no.....
Nie, odial mam iba databazu. To, co viem, viem zo studie menom "partitury v cernem" od Blackmoona. Popisuje vznik black metalu a jeho odvodenin od cias Black Sabbath. Trosku aj vyvoj pred Black Sabbath - ACDC, KISS, ..
lebo ak si predstavim, ze by si z kazdej mal mat celu diskografiu... no na zdravie
u mna je to: Apocalyptica, Blind Guardian, Dragonfoce, Hammerfall, Him, Iron Maiden, Linkin Park, Mettalica, Stratovarius a System of Down. To mam albumy. A potom z vyberoviek su to vlastne vsetky powermetalove kapely ako Rhapsody, Sonata Arctica, Avantasia, Helloween,
This style is nearly universal in the black metal genre, and is distinct from death metal
Black metal je hudobný žáner, ktorý sa vyvinul začiatkom 80. rokov 20. storočia v rámci veľkej expanzie heavy metalu. Vyvinul sa z thrash metalu, podobne ako jeho sesterský žáner death metal.
tak ten názov ma zabil Metal is the LOW dotyčný to síce neskôr poopravil, ale prvý dojem z toho bol neskutočný
a inak CoB to je fakt neskutočná temnota ako nič proti, aj ja mám týchto Fínikov rada, a naživo boli fakt skvelí, ale nazvať to "temnejšou stránkou".. to je trochen pritiahnuté za vlasy
a čo sa týka Nightwishu.. nemám potuchy aká bola Tarja, aká je Anette a absolútne ma netankuje ako sa nad tým každý rozdrapuje..
speváci prichádzajú, speváci odchádzajú.. kapely vznikajú alebo niekomu jebne na lebeňu a potom zanikajú (viď. Infernusa a čerstvo rozpadnutý Gorgoroth).. tak to bolo, tak to bude a polemizovať o tom, už keď sa tak stalo absolútne nemá zmysel..
moj disk je zaplneny na 3/4hudbou co jest skoro 30GB ale mal by som toho viacej a este raz sa ospravedlnujem za ten LOW j chybicka sa vloudila...to sa obcas stava...co sa tyka CoB je to fakt pecka ...jedine co sa mi na tom nepaci je to ze ju kazdy pozna...a moze povedat hocikto ze ju pocuva aj ked pozna len zopar pesniciek ...a som rovnakeho nazoru ako necris az na ten LP a este nwm co tam spominal a the rasmus mi moc nesadol no...
Takze pekne po poriadku. Metal nacrtli Black Sabbath, ale oni sami nikdy neboli metal (teda ked ratame osbournovsku eru).
Po nich prisiel Candlemass s albumom Epicus Doomicus Metallicus, cize vznika novy zaner - doom metal.
Prechodnym clankom sa stal heavy metal, napriklad Judas Priest - British Steel alebo Iron Maiden a o trochu neskor Manowar.
Potom prichadza Venom s ich albumom Black Metal, ktory vlastne "otvoril brany" extremnejsim formam metalu, cize blacku, deathu a thrashu. Ale tu je ten kamen urazu, o ktory som zakopol. Aj ked sa album vola Black Metal, pravdou je, ze Venom nikdy nehrali pravy black metal a tento ich album je len "nic vic, jen hlucny, syrovy a spinavy rock'n'roll".
ALE Venom sa svojim tretim albumom zaradil ku zakladatelom thrashu. Ich pokracovatelia boli napriklad dobre znamy Slayer, Exodus alebo Anthrax.
Atd.
Keby niekto chcel, mozem mu poslat historiu blacku po cesky, je to na 20 A4iek cca
A este nieco, nejde niekto na Apocalypse fest XII do Trnavy? Maju vystupovat paradne kapely:
SEPTYCAL GORGE (Brutal Death - ITA), PUTRIDITY (Brutal Death - ITA), SMASHED FACE (Brutal Death/HC - CZ), SPINELESS FUCKERS (Catchy Dance Disco Grind with Members of Mincing Fury - CZ), ANTARES (Atmospheric Death), FLAG (Thrash/Death), SUBURBAN TERRORIST (Deathcore - SK)
ty vole Brutal Death? ja som fakt mimo o tomto štýle som ešte nepočul už death sám o sebe je pecka ale brutal grind alebo gore sa mi to motá pozná tu niekto Abigor?
brutal death to je celkom sranda ale aj mmna zacne po takej hodinke boliet hlava a na koncertoch musi byt sranda...sent ako sa vola to co robia death metalisti je to take strkanie do seba...nevie ma napadnut nazov....nepoznam Abigor to je co Schizi?
poculi ste niekto pesnicku od Judas Priest-Angel...hmmm lepsiu pomalu pesnicku som hadam nepocul alebo ak hej tak nebola az tak dobra...ked som ju prvykrat pocul tak ....som mal zimoriavky vsade....a to neprehanam pekna pesnicka prosne aj ked halforda tam dako nepocut...ani nwm ci to spieva on tam....
pomali je viac druhov metalu než tych ozaj dobrych metalovych skupin,no žiadny low som ešte nečul,ak ste mali namysli love tak niečo podobne prezentuje ten trapný drbko HIM-večne akože zamilovany rocker!?ale to by som metalom nenazval.ak bolo myslené Love a metal tak možno sa chceme bavit o láske medzi buzerantskými depešakmi,a to sme zase inde.a nakoniec law je zákon,a ja by som dal pod zákon všetky kapely ako napr.Linkin park,Statovarius či System of Down čo sa omylom za metal sami považuju
a ak v stratovariusu nepocujes metal TIRR tak si pusti eagleheart alebo aj inu pesnicku a zapocuvaj sa do bicich ak na nieco rozumne prides tak povec na co....inak s tebpu suhlasim a Low a Law to bol preklep keby ze citas vsetky prispevky tak prides na to....co ty pocuvas ked nevies ze stratovarius je metal??? lebo taku kravinu som este nepocul....
83. Tirr >>>> to si si mohol nechať pre teba HIM je dosť populárna kapela a už len pre tu zamilovanosť a tie texty ktorým asi ti nerozumieš sú tak populárni
Slovensko- svedska skupina Signum Regis hlada metaloveho/hardrockoveho spevaka, ktory by s kapelou odohral koncerty v roku 2010. Spolupraca s kapelou na nahravani tretieho album, pripadne dalsich studiovych aktivitach mozna. Kapela Signum Regis vydala 2 albumy v celosvetovom vydani (vratane vydania v poprednom japonskom labely Avalon/Marquee) a dostalo sa jej aj medzinarodneho uznania v casopisoch ako Rockhard, Metalhammer. Na poste spevaka bol na prvych dvoch albumoch znamy svedsky spevak Göran Edman (ex-Yngwie Malmsteen, John Norum). Nehladame vernu kopiu Görana, aj ked ocakavame, ze novy spevak by mal zvladnut cast repertoaru z prvych dvoch albumov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a jj preklem "METAL IS THE LAW!"
ono by sa zišlo pojem metal rozšíriť a nie založiť len metal diskusiu lebo to vedie niekam do hlbím vieme čoho
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"BUCHTY NA PARE 4EVER"
KellyFamily rulezz
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
Black metal ktorý je väčšinou popreplieaný ako symphonic black metal či gothic black metal, vampiric metal. samotný ghothic metal sem tam death metal, hmmmm a čo ešte
no skupiny ako- Cradle Of Filth, dimmu borgir, moonspell, Epica, Leaves Eyes(hmmmm), Beseech,
"METAL IS THE LAW!"
A konecne sa na niecom zhodneme. Speed a power su shitne styly.
Btw, Mako666, ked tak pozeram v Tvojej webke tie skupiny, tak da sa povedat, ze metal skoro vobec nepocuvas..
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
"METAL IS THE LAW!"
Black Sabbath bola prva metalova skupina v historii.
Power metal sa ešte dá prekusať ale to že je teplý je trocha silné slovo a práve tam ide o tu prepracovanosť
Speed bleeeeeeeeeee to je humus! neznášam ho hlavne keď keď to dávaju na Vh1!
hej a ešte k Cradle Of Filth ja zas po prvé počujem dusk metal, už som o nich počul že (aj oni sami povedali v jednom interviu) snažia sa hrať tak symphonicko black metalovo, alebo gothicky(texty), niekde som čítal že ich prirovnávajú k extreme metal ale malo kto ich vie presne charakterizovať lebo čo album to iný štýl
Ja skatulkujem podla "partitur v cernem". CoF tam oznacuju ako dusk hlavne kvoli ich textom. CoF ma texty aj o vampiroch, nie?
"METAL IS THE LAW!"
a inac pocuvam power, heavy, gothic, a v malej miere black
"METAL IS THE LAW!"
lebo ak si predstavim, ze by si z kazdej mal mat celu diskografiu... no na zdravie
u mna je to: Apocalyptica, Blind Guardian, Dragonfoce, Hammerfall, Him, Iron Maiden, Linkin Park, Mettalica, Stratovarius a System of Down. To mam albumy. A potom z vyberoviek su to vlastne vsetky powermetalove kapely ako Rhapsody, Sonata Arctica, Avantasia, Helloween,
A co sa tej temnej stranky tyka: Children of Bodom, Eternal Tears of Sorrow,
no a najlepsie na koniec- moja srdcovka Nightwish!!!
Death je vetva blacku, cize prvy bol black
nebolo to naopak?
This style is nearly universal in the black metal genre, and is distinct from death metal
Black metal je hudobný žáner, ktorý sa vyvinul začiatkom 80. rokov 20. storočia v rámci veľkej expanzie heavy metalu. Vyvinul sa z thrash metalu, podobne ako jeho sesterský žáner death metal.
a inak CoB to je fakt neskutočná temnota ako nič proti, aj ja mám týchto Fínikov rada, a naživo boli fakt skvelí, ale nazvať to "temnejšou stránkou".. to je trochen pritiahnuté za vlasy
a čo sa týka Nightwishu.. nemám potuchy aká bola Tarja, aká je Anette a absolútne ma netankuje ako sa nad tým každý rozdrapuje..
speváci prichádzajú, speváci odchádzajú.. kapely vznikajú alebo niekomu jebne na lebeňu a potom zanikajú (viď. Infernusa a čerstvo rozpadnutý Gorgoroth).. tak to bolo, tak to bude a polemizovať o tom, už keď sa tak stalo absolútne nemá zmysel..
"METAL IS THE LAW!"
Takze pekne po poriadku. Metal nacrtli Black Sabbath, ale oni sami nikdy neboli metal (teda ked ratame osbournovsku eru).
Po nich prisiel Candlemass s albumom Epicus Doomicus Metallicus, cize vznika novy zaner - doom metal.
Prechodnym clankom sa stal heavy metal, napriklad Judas Priest - British Steel alebo Iron Maiden a o trochu neskor Manowar.
Potom prichadza Venom s ich albumom Black Metal, ktory vlastne "otvoril brany" extremnejsim formam metalu, cize blacku, deathu a thrashu. Ale tu je ten kamen urazu, o ktory som zakopol. Aj ked sa album vola Black Metal, pravdou je, ze Venom nikdy nehrali pravy black metal a tento ich album je len "nic vic, jen hlucny, syrovy a spinavy rock'n'roll".
ALE Venom sa svojim tretim albumom zaradil ku zakladatelom thrashu. Ich pokracovatelia boli napriklad dobre znamy Slayer, Exodus alebo Anthrax.
Atd.
Keby niekto chcel, mozem mu poslat historiu blacku po cesky, je to na 20 A4iek cca
"METAL IS THE LAW!"
a proti manowaru nemam nic az na to ze vyzeraju hrozne...ale to si clovek nevybera...
SEPTYCAL GORGE (Brutal Death - ITA), PUTRIDITY (Brutal Death - ITA), SMASHED FACE (Brutal Death/HC - CZ), SPINELESS FUCKERS (Catchy Dance Disco Grind with Members of Mincing Fury - CZ), ANTARES (Atmospheric Death), FLAG (Thrash/Death), SUBURBAN TERRORIST (Deathcore - SK)
A poznate G.O.R.E ? Je to ceska "catchy-dancy grind'n'roll". Paradna kapela na koncert. Brutalna hudba, ale aj velmi chytlava a "skákavá"
Mako666, vola sa to pogo. A nerobia to death metalisti ale aj vela inych ludi
fakt sa mi to velmi paci....
Mako666, ten song Angel je genialny. Som ho objavil asi pred dvoma rokmi. Vyvolava spomienky.
Inak doporucujem na vecer nejaky doomik, skuste Novembers Doom (z takych znamejsich)
Chalan chcel povodne napisat "metal is the law"
kontakt: www.signum-regis.com, info@signum-regis.com