tak napr kamaradi pocuvaju metal a ja pocuvam rock- a preco?? no lebo kazdemu vyhovuje iny rytmus,ina melodia.nekdo sa chce odreagovat,nekdo si chce zatancovat
ale kokot to nie je hudba!!
praveze je to styl ktory mozno najdokonalejsie zahrnuje RYTMUS, melodiu a dynamickost
a to to tych jebatelnych textoch ani nehovorim
@snuff mal by si aj vyjst von a nie sediet na riti za PC v MI mas dost ludi co pocuvaju metal, punk, blackmetal atd.... ale ci su aj taki v tvojom veku to neviem
METAL je dokonala hudba sice vo vsetkom sa najdu vynimky...ale na taky Iron Maiden, Children of Bodom, Judas Priest, Helloween, Nightwish a koooopu dalsich nema ziadny hip-hop, techno, disko alebo hocico ine
zasa je rozdiel metal ako napriklad Cannibal corpse, ktory je tvrdy aj na mna.... a metal ako Iron Maiden,to je jedna z najgenialnejsich kapiel vobec
Nie som metalhead, ale som metalu otvorený. V žiadnom prípade ho nepočúvam stále, skôr podľa nálady. Najviac mi chutí melodic metal, aj keď občas mám náladu aj na kvílenie prasiat za doprovodu bicích a lá samopal. K otázke @0 - pretože metal je pre majority príliš zložitý.
@8 trapas , mas taky nazor ako stare babky co chodia do kostola..si zrejme pocula asi jednu pesnicku a uz si myslis ze cely styl je o tom
kazdemu sa paci nieco ine,ale ja napr pocuvam metal xD..ale hip hoperi mi niektory mierne vadia,iked mam aj takych kamaratov.. niektory si uz myslia ze su coolove "deti ulice",arogantny a nadavky povazuju ako nejaky prejav nadradenosti..neviem ale len u hip hoperov som sa stretla s tym ze si este aj kamarati medzi sebou len tak nadavaju
viva la metal! no ku tomu ze preco "nikto" nepocuva metal,podla mna asi preto ze vsetci v nom vidia satanizmus a skriekanie typu black metal...a Hip-hop je mizerna parodia na Hviezdoslavov Kubin...moj nazor no i tak
@19 mizerná paródia na hviezdoslavov kubín ma poser
ja metal teda moc nemusím, teda takmer vôbec, ja radšej také pohodovky rockové ale potom samozrejme KABÁT!!!! a tak ale zaa to, že nemám moc rád metal treba "poďakovať bratovi", pretože ten keď sme mali ešte spolu izbu, tak si furt púšťal dead a speed metalové hrúzy na plné gule a to fakt som mal občas pocit, ako by niekto pustil hrnce dole schodamy... ale v zásade je metal fajn, len dead a speed a podobné, to ozaj mi netreba... a hip-hop? radšej nekomentujem, nepotrebujem mať zmazaný účet za nadávanie...
@21 : no rock,kabat pohodova hudbicka no ja som zacinal na rocku konkretne na Linkin Parku a na System of A Down,Nickelbackovi a podobnych...potom som chcel nieco tvrdsie
@8 dnes som zistili ze neznasam Ip Hoperov ktory povedia ze metal nie je hudba povedz mi aky zaner je viac hudba ako metal sami instrument hip hop len pocitac a technika umela fuuuuuj
JJ hip-hop huuuuj ved len skackaju ako opice a vsetky ich pesnicky su rovnake len nadavky su v inom poradi. Rock a metal to je huba. Black nemusim ale napr speed je fajn ak to vedia hrat nar dragonforce maju niektore dobre aj ked sa mi zda ze su strasne podobne ale inac metallica, korn, guns and roses, iron maiden, system of a down, to je hudba dokonca az umenie ved vediet tak hrat na gitare tak sa zblaznim
tristvrte nasej skoly pocuva metal alebo aspon nieco z tejto brandze vieme co je dobre nie ved mame aj takych jasne hlavne ti mladsi ale ich to prejde a tak napriklad moj ujko -ja som mu zhanala children of bodom nightwish a este cosi uz si nepamatam a brat mu zhanal kontrafakt...on je trosku divny
@30 ako,teraz nvm...co sa pytas,sorry..no,proste Metallica a Iron Maiden..su,v pohode..a,aj Zeppelin,maju nekt.pesnicky,takehoto stylu..cize...to,som tym chcela,len povedat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A inak na birdzi prevláda metál takže dóóósť zlá otázka
praveze je to styl ktory mozno najdokonalejsie zahrnuje RYTMUS, melodiu a dynamickost
a to to tych jebatelnych textoch ani nehovorim
deti deti
zasa je rozdiel metal ako napriklad Cannibal corpse, ktory je tvrdy aj na mna.... a metal ako Iron Maiden,to je jedna z najgenialnejsich kapiel vobec
al ekolko ludi tolko chuti................
kazdemu sa paci nieco ine,ale ja napr pocuvam metal xD..ale hip hoperi mi niektory mierne vadia,iked mam aj takych kamaratov.. niektory si uz myslia ze su coolove "deti ulice",arogantny a nadavky povazuju ako nejaky prejav nadradenosti..neviem ale len u hip hoperov som sa stretla s tym ze si este aj kamarati medzi sebou len tak nadavaju
ja metal teda moc nemusím, teda takmer vôbec, ja radšej také pohodovky rockové ale potom samozrejme KABÁT!!!! a tak ale zaa to, že nemám moc rád metal treba "poďakovať bratovi", pretože ten keď sme mali ešte spolu izbu, tak si furt púšťal dead a speed metalové hrúzy na plné gule a to fakt som mal občas pocit, ako by niekto pustil hrnce dole schodamy... ale v zásade je metal fajn, len dead a speed a podobné, to ozaj mi netreba... a hip-hop? radšej nekomentujem, nepotrebujem mať zmazaný účet za nadávanie...