boha preco sa vzdy metal spaja s temnotou? ja som metalista ako zrno a obliekam si zelene tricko a modre trenky,mozem sa vysrat na temny pozersky image
7. ja sa tiez neobliekam jak metalista a to pri tej hudbe denne zaspavam a tiez sa mi nezda ze by som bola nejak temna podla mna to k tomu nepatri.... to pretvarovanie
jj, lebo keby sme celi, mozeme o temnote hovorit aj pri nejakej tej rockovej alebo aj nerockovej balade ....no ale napríklad, keď je nejaký ten gothic metal sprevádzaný kecami o temnote, alebo temnými veršami pesničiek, tak sa mi to dosť páči....napríklad Mandragora scream.....skvelé texty In my corpse like haunting nightmare...i DIE...
zmyja365: to je hluuupost je dost kapiel v 80tych rokoch, co sa prezentovali aj temne.. ale podla mna sa to len zbytocne riesi, metal treba pocuvat a pritom srat na imidz! detiiiii mojee
no vyborne zase milujem keď všetci tak radi metalistom nadávajú do pozerov ono stačí každý piatok či sobotu prejsť okolo jedného nemenovaného klubu v našom meste normálne schôdzka metalistov punkerov gothov celkom zaujímavo sa to sleduje lebo všetci sú furt spití na mraky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nasi nasi nasi uaaaa
no hej ale toto je ine...toto je hnusne pozerske forum
a diabol nema rada ked ju otravuju pozeri....
vymyslim ti iny trest