heh, metal je uzasna vec... cely ako taky... u mna od speedu, cez heavy, trash, death, metalcore... hardcore... proste vsetko okrem blacku... ten nemusim... aaa nemam rad ani metal, kde je hlas pusteny cez digitalny equalizer a tym padom znie jemne roboticky...
ehm povedať milujem metal alebo nejake ine ehm je trochu unáhlené preto neznášam pomenovanie metalista lebo neznášam metalicu a tam väčšinou diskáči metalistou zaraďujú
Ja mam najradšej black ale aj death není zlý...A metal vážne milujem a to mi nikto nemôže vziať...Moja hlavička je vždy preplnená nejakými myšlienkami, ktoré nechcú ísť preč....Až keď si zapnem moju milovanu hifivežu, všetko zrazu zmizne a už sa ponáram do úplne iných problémov napríklad:nemám tie basy na minime??? Je to jedno z mála veci, ktoré mám fakt rada....Pre mňa metal znamená priateľa, ktorí je tu pre mňa vždy, keď ho potrebujem...Bez hudby ja žiť nedokážem
No Monidt5 a Nrok1 viete že tu existuje niečo ako TS, tajné správy,súkromná pošta má to mnoho názvov lebo to určite všetkých nezaujíma vaše dohadovanie o koncerte
Pocuvam Black a Funeral Doom, mam dlhe vlasi, ale ked ma niekto nazve metalistom tak to beriem a hrubu urazku!!
Okrem 2 vyzsie spomenutych zanrov metal vobec neoblubujem, netvrdim ze je to zla hudba davnejsie som ju dost pocuval, ale uz ma dost nudi.
A vobec nemam rad tych kvazi temnych degesov co ukazuju parohace, uctievaju satana, pocuvaju gayoviny ako nova metalika, dimmu borgir, cradle of filth a myslia si ze su vdaka tym kapelam drsny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
vsak to bolo vdaka tebe Ygor, ze som sa dozvedel o Korpiklaanoch...dakujem, btw
Black a death metal!!
Predstavte si svet plny hiphoperov.Fuj!
Metal pocuvam, hram, spievam a zijem nim.
Skratka...METAL UP YOUR ASS!!!
Okrem 2 vyzsie spomenutych zanrov metal vobec neoblubujem, netvrdim ze je to zla hudba davnejsie som ju dost pocuval, ale uz ma dost nudi.
A vobec nemam rad tych kvazi temnych degesov co ukazuju parohace, uctievaju satana, pocuvaju gayoviny ako nova metalika, dimmu borgir, cradle of filth a myslia si ze su vdaka tym kapelam drsny.
To je ten isty odpoad ako vsetci kinderhiphoperi
1. nova Metallica je hardrock.
2. black je tiez metal, aj ked ne zrovna ten najlepsi.
3. Craddle of Filth sa uplne popicili, s tym mas pravdu.
A preco by mali vsetci metalisti uctievat Satana?