jj dnes je druhy den festivalu rock am ring a dnes tam vystupi metallica ako hlavna hviezda tazke cekujte lebo sa oplati uz sa tesim ked to niekto nahra a nahodi DVDcko na torrenty
dneska fakt sam metal.... ...ale tak sa mi to paci....a 4. ked ho nemas rada tak sa k nemu ani nemusis vyjadrovat a ani neklikat na tieto fora....a inak dikes Tommyhot pozriem si a s velkou radostou
heh, nemozem si pomoct, ani jeden nie je krasavec, ale ten Robert mi vzdy pripadal ako opica a tie jeho postoje pri hre, ja nemozem a Jaymz klasicky robi show, ze "it is going to be good night tonight, i feel it right here..." kokos Ale ide im to, treba uznat, su to majstri
hm, ale uz to nabera na mna prilis temny nadych, tieto pesnicky nemam rad, este Enter Sandman znesiem, ale ta Die my darling sa mi uz nepaci, moc to zapacha "hell"-om
inač dnes je tomu 16 rokof čo tu bola metallica prvy (a zatial) posledny krat 50 minutovy amatersky zaznam v nie prilis dobre kvalite sa da stiahnut tu
68 - hm, neda sa to dat na nejake free servery? a okrem toho toto asi nie je velmi legalne na birdze, ze sem hadzes linky, ale v podstate to nie je nic piratske, tak co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Mozno si kusok pozriem.
kolko dat to berie? ak vela, tak nebudem moct pozerat (pomale propojenie...)
Ja to budem pozerať
kedy bude hrat metalika?
a mozam povedat, ze som rada, ze tam nie som, teda, rada by som tam bola, ale stat sta metre od stageu...hm
a asi nie som dobra metlacka, kedze ani jeden song som zatial nespoznala: disappointed:
ale ani ten na bicich neje odveci uplne sa odovzdavaju..
prepacte, som z toho na makko
heh, ale toto bolo dobre, ze no - no - no - no - NO REMORSEEEEEE je to showman
nvm
teda skratka cool
brdoo, teraz ide One, jake super efekty
hm, ale uz to nabera na mna prilis temny nadych, tieto pesnicky nemam rad, este Enter Sandman znesiem, ale ta Die my darling sa mi uz nepaci, moc to zapacha "hell"-om
oni hrali aj po tom? ja som to musela vypnut:'
Po Aj tak som ich uz videl nazivo
Po C) Daval Trullijo basove solicko???
snad zatial, este asi pribudnu
60 - hrali asi do stvrt na jednu, jednu pridali, potom Lars rozhadzal palicky, oplul divakov a kameru, zapozovali a odisli
» rapidshare.com/files/103921771...
» rapidshare.com/files/103927110...
» rapidshare.com/files/103931982...
» rapidshare.com/files/103936350...
» rapidshare.com/files/103940427...
» rapidshare.com/files/103916669...
enjoy