Listovala som metlacke stranky a tam som objavila toto:
1993 - pred 15 rokmi:
Koncert: Bratislava, Slovensko - Metallica hrala na štadióne Inter Slovnaft, predkapely The Cult a Megadeth, v záverečných minútach koncertu si s Metallico
a čo je na tom také wow? v dnešnej dobe už na slovensku sprostredkuvajú (napr agentúra XL) rozne podujatia a koncerty hviezd svetových formátov a v blave
ten koncert bol vtedy zevraj uplne fiasko(prislo málo ludi a tak)
a zevraj pri seek and destroy james vbehol do publika zavresta searchiiiing! a dal mikorfon nejakemu fanusikovi aby to dokoncil....a on nic..a toto sa podarilo s dalsimi dvoma hned na to.....dopadlo to fakt zle, a povedali ze na slovensko uz nikdy nepridu...ale podla mna teraz uz by mohli prst..predsa len to bolo chvilku po rozdelení...ludia mali aj ine starosti, bola slaba reklama a tak, a poriadne ani nikto nevedel ze existujeme....teraz uz sme v Eu je nas omnoho viac a omnoho viac fanusikov metallici....cize verim ze takto o rok sa s nimi vidim v blave
(mimochodom viem ze som mrcha ale naposledy som metallicu videla pred troma dnami- žiarlite...... ) :
ahojte ,v roku 1993 som mal 18 rokov,bol som v tom roku na Metallice aj v Brne v Bobby centre a aj v Bratislave na Interi.To kdo bude tvrdiť,že inter bol poloprázdny klame,ja som ak si dobre pamätám na pred inter okolo 12 tej hodiny.fandou tam bolo viac ako v roku 1989 počes revolúcie na nám.SNP v BA.Megadeth začal s oneskorením koncertovať,ale pamätám Dave Mustaine vystúpil v bielom saku na pódium s hrdzavými vlasmi,kovbojky na nohách a povedal Ahoj Bratislava.Začal poriadny nárez.Keď spieval skladbu Anarchy in U.K. bol celý inter hore nohami a ľudia sa začali hlavne tý ktorý mali miesta na sedenie sa presúvali na plochu ,medzi nimi som bol aj ja.Usporiadatelia nezvládli situáciu.Dostal som pár rán obuškom po chrbte ale nič ma nezadržalo aby som sa nedostal na plochu,v dave som sa stratil pod pódiom.Metallica to je na dlho,ale kto to nezažil nevie o čom budem neskôr písať.atmosféra vynikajúca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A nebolo vtedy nahodou ešte československo??
HMS...to znie divne
mala som vtedy rok,skoda ale aspon teraz do prahy som na nich sla...
ten koncert bol vtedy zevraj uplne fiasko(prislo málo ludi a tak)
a zevraj pri seek and destroy james vbehol do publika zavresta searchiiiing! a dal mikorfon nejakemu fanusikovi aby to dokoncil....a on nic..a toto sa podarilo s dalsimi dvoma hned na to.....dopadlo to fakt zle, a povedali ze na slovensko uz nikdy nepridu...ale podla mna teraz uz by mohli prst..predsa len to bolo chvilku po rozdelení...ludia mali aj ine starosti, bola slaba reklama a tak, a poriadne ani nikto nevedel ze existujeme....teraz uz sme v Eu je nas omnoho viac a omnoho viac fanusikov metallici....cize verim ze takto o rok sa s nimi vidim v blave
(mimochodom viem ze som mrcha ale naposledy som metallicu videla pred troma dnami- žiarlite...... ) :
tak v to dufam,ze sa takto o rok mozeme tesit na metaliku u nas...