@gitarista445 Áno, Megadeth má lepšie riffy, niekto povie že aj sólová gitara je pestrejšia. Áno, Thrash je o riffoch, rýchlosti atď. Ale metallica má v sebe niečo, čo Megadeth nemá. Preto je to jasná voľba. Aj keď Lars nevie bubnovať, tak Seattle 89 je BIS koncert a vadí mi akurát to, že som bol v tedy vo vajcoch
nemal som nikdy rad megadeth ale chris broderick...neviem ci tam este funguje by schoval kirka ako nic je ovela technickejsi zdatnejsi,kirk je velmi precenovany ukazal by som ti typkov aj u nas co by ho schovali napr tento cech
@13 ako je to vec pohľadu ... mne sa ti gitaristi typu herman lee , yngwie malmsteen vôbec nepáčia ... ale ber chlape na ohľad aj to , že kirk hammett má 52 rokov ... myslím , že na svoj vek je dobrý ano broderick je technický lepší , priznávam , ale hudba niesu len preteky ... je to aj o feelingu , frazovaní atď ... nemôžem z toho ak to solo v songu fade to black to záverečné solo stále mení je to môj názor ... kirk je pre mňa najlepší ... môj učiteľ gitari nepočúva metal , počúva latino , ale uznal že kirk je veľmi dobrý gitarista ... ako vravim , vec vkusu ...
@gitarista445 aj ja som ho kedysi uznaval,lebo kirk...a potom som objavil muhameda,chucka a o kirkovi som uz nepocul a co ze ma 52 rokov?clovek sa uci vzdy,on hra vzdy to iste tak ten typek hra tak cisto ze kirka som tak hrat nevidel
neboj davam tomu este take 2 roky ze tvoj hudobny obzor sa rozsiri,ak mas tak rad gitaru,tak neostanes len pri kirkovi ale budes sa posuvat a potom mi uznas za pravdu ked som mal 15 a pocul som mop tak som vravel ze lepsie solo som nepocul a potom mi kamarat kamarat povedal zabudni na kirka to je nic,sleduj toto...a mal pravdu
@15 tak máš to jedno každý gitarista , ktorý je trochu známy , vie hrať ... páči sa mi veľa gitaristov - Marty friedman , Paul Gilbert , Chris Broderick atď ... ale je to otom , že každý má iny vkus ale ber to tak ... kirk sa nevychvaluje , je skromný ... Ináč do TS ti pošlem link , ako hrá môj učiteľ
@basso Ja hrám na gitare 12 rokov. Zahrám Hammeta, Malmsteena, Hendrixa.. Noačo. Tu ide o to, ako ten človek vyžaruje. Pre mňa Kirk v top 5... Slash nie, Broderick nie. Zakk je dobrý, má proste štýl. Metallica má tiež štýl. Megadeth štýl nemá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Motörhead!!!!
Metallica
neboj davam tomu este take 2 roky ze tvoj hudobny obzor sa rozsiri,ak mas tak rad gitaru,tak neostanes len pri kirkovi ale budes sa posuvat a potom mi uznas za pravdu ked som mal 15 a pocul som mop tak som vravel ze lepsie solo som nepocul a potom mi kamarat kamarat povedal zabudni na kirka to je nic,sleduj toto...a mal pravdu
toto kirk nezahra ani z daleka