Ak mate niekto noty (ne taby ani akordy-to este nevim-akordy) na pesnicku Nothing Else Matters (Metallica), mozete sem napisat, surne potrebujem. HM, myslim gitarove, na klavir su noty vsade, a na gitaru su len taby a akordy, tak daleko som sa este nedost
taby su podla mna prehladnejsie ako noty kedze na gitare mas kazdy ton viac krat niekedy je problem najst si dobry prstoklad a v taboch to vacsinou uz mas pekne ukazane...
Hmm..ale ked uz vies noty, tak taby by nemali byt problem. Neorb sceny kvoli tomu prosim ta..
Inac Zahada to napisala dobre.. tiez je niekedy fajn hrat si podla sluchu.. Ja som sa tak vela songov naucila.. (na gitare.. -na klaviri je to uz trochu tazsie).. a tak
ja uz pouzivam GP5 s RSE a je to parada a nothing elese mather??? taka nalahsia pesnicka od metallici??? sak to ani akordy nepotrebujem a sluchom vypočujem čo tam hrá
furt do okola Em, D, C, sem tam dá aj G, H7, a aj Am to je všetko čo tam potrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No počuj stiahni si guitar pro , stiahni si doň taby , nahraj to tam a ono ti to ukáže ten song aj znotovaný
here you go:
» ultimate-guitar.com/lessons/for_beg...
Hmm..ale ked uz vies noty, tak taby by nemali byt problem. Neorb sceny kvoli tomu prosim ta..
Inac Zahada to napisala dobre.. tiez je niekedy fajn hrat si podla sluchu.. Ja som sa tak vela songov naucila.. (na gitare.. -na klaviri je to uz trochu tazsie).. a tak
furt do okola Em, D, C, sem tam dá aj G, H7, a aj Am to je všetko čo tam potrebuješ