Su tu nejaky metlaci? neviete poradit daake dobre kapelky metalove? METAL počuvam už dost dlho,ale chcem niečo nove...Odoberam aj jeden metalovy časopis SPARK... tak davajte nejake linky alebo nazvy...Dakujeeem
takze...moje oblubene: Nightwish, Within temptation, Sonata Arctica, Stratovarius, Gamma ray, Avantasia, Bullet for my valentine, Edguy,Epica,Halloween,Iron maiden,Kamelot a tak...z tvrdsich napriklad Illnath, Depresy,Lunetic Gods a tak dalej
@domusqa neviem co pocuva 16 rocne dievca a moje zanre metalu,rocku by ti mozno nemuseli byt po chuti ...co vravis na A.C.T(v europe neznama ,ale SKVELA kapela) ,Annihilator, Anyones Daughter, Dream Theater a dalsie
ja by som povedal ze toho pocuvam viac ale neviem co spomenut z metalu lebo polka sa ti nebude pacit a druha je rock / punk rock
tak skusme pink floyd, turisas, metallica, guns "n roses, queen, a dalsie medzi nimi napr. AC~DC stary KORN a potom este niake dalsie
nie je to LEN metal ale mozno sa ti budu pacit ale asi skor nie je to taky svojsky vyber kapiel ktore maju pre niekoho len minimum spolocneho a pre niekoho viac
@freedomko pre niekoho vreskoty, niekto to berie celkom inak...ja tiez neznesiem prilis tvrde black metalove kapely, ale z tych co som dala sa mi taka nezda ani jedna...a z toho co vidim ze pocuvas si myslim ze by ta tiez zaujala taka Sonata Arctica alebo Avantasia
Máličko tvrdšie, ale vyslovene príjemné do ucha: Anorexia Nervosa, Thy Serpent, Alcest, Old Man"s Child, Behemoth, Vader, Arch Enemy, myGRAIN,
Povinné: Sepultura (Chaos AD a staršie), Slayer, Black Label Society, Tristania (album Widow"s Weeds), Epica, Samael, Norther
+ Castaway (slovenské a ešte k tomu fucking amazing), Amberian Dawn (xy-tá variácia na power s opernou speváčkou, obstojné), Delain (album Lucidity), Magica (konkrétne Bittersweet Nightshade, extrémne chytľavé), Cryptic Wintermoon, Winterborn, Tarot..
Metallica, Megadeth, In Flames, Bullet for my valentine, Hammerfall, Korpiklaani, Lordi, Motorhead, Nightwish, Black Sabath, Rammstein, Sirenia, Slipknot, System of a down.... viac ma v tej rýchlosti nenapadá
raz som čítala spark a aj to nebol moj ...a to len koli asi len polstrankovej recenzií na nvý albáč hypocrisy
neviem rpečo nenávidím tieto fora jemny vycuc z mojej hudby mam v profile nechce sa mi to tu hádžať ale ak ces niečo príjemné n a ucho tak jedno videjko sem dám
to bol druhý song od nich (prvý bol incarnated solvent abuse lenze v prevedení Arch enemy) čo sa mi páčil
@23 rok skoro dva nie je dlho... ja počúvam vyše dvoch rokov a zdá sa mi to sakramentsky krátko.. stále mám pocit, že nemám prehľad a napočúvané všetko, čo by som chcela
takže ono to čo počúvaš nie je "dosť dlho", maximálne tak "dlhšiu dobu"
Blind Guardian, Manowar, Elluvetie, Stratovarius, Cruachan, Arkona, In Extremo, Synergy, Nostradameus, Orkrist, Finntroll, Haggard myslím ešte neboli spomenuté... viac ma teraz nenapadne.. potom len samý hardrock
behemoth, vader, blood red throne, bloodbath, grave, avulsed, vomitory, nile, opeth, cannibal corpse, aborted, atheist, at the gates, napalm death, cynic, the faceless, mastodon a vela vela dalsich...je dost kvalitnych kapiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
80%metalovych kapiel su podla mna rovnakych tak to mas jedno ci nova ci stara
tým pádom odporúčam staré albumy Carcassu
inak krasne co tu pisu ludia
ja by som povedal ze toho pocuvam viac ale neviem co spomenut z metalu lebo polka sa ti nebude pacit a druha je rock / punk rock
tak skusme pink floyd, turisas, metallica, guns "n roses, queen, a dalsie medzi nimi napr. AC~DC stary KORN a potom este niake dalsie
nie je to LEN metal ale mozno sa ti budu pacit ale asi skor nie je to taky svojsky vyber kapiel ktore maju pre niekoho len minimum spolocneho a pre niekoho viac
Amon Amarth
Povinné: Sepultura (Chaos AD a staršie), Slayer, Black Label Society, Tristania (album Widow"s Weeds), Epica, Samael, Norther
+ Castaway (slovenské a ešte k tomu fucking amazing), Amberian Dawn (xy-tá variácia na power s opernou speváčkou, obstojné), Delain (album Lucidity), Magica (konkrétne Bittersweet Nightshade, extrémne chytľavé), Cryptic Wintermoon, Winterborn, Tarot..
raz som čítala spark a aj to nebol moj ...a to len koli asi len polstrankovej recenzií na nvý albáč hypocrisy
neviem rpečo nenávidím tieto fora jemny vycuc z mojej hudby mam v profile nechce sa mi to tu hádžať ale ak ces niečo príjemné n a ucho tak jedno videjko sem dám
to bol druhý song od nich (prvý bol incarnated solvent abuse lenze v prevedení Arch enemy) čo sa mi páčil
....Illnath je tvrdý?
a nie nepocuvam dva mesiace...metal..pocuvam ho uz rok...skoro dva
ja si to vždy zbehnem prelistovať do tesca.. prečítam pár článkov o tých čo poznám a hotovo.. načo to kupovať celé (ešte k tomu keď je to také drahé?
takže ono to čo počúvaš nie je "dosť dlho", maximálne tak "dlhšiu dobu"
ale zas inteligentnejšie čítanie ako Bravo... hoci hláška že Sharonkovci majú čosi deathmetalom ma pobavila
a akurát v tom jednom čísle bolo toho čítania pomerne dosť... a myslím, že ešte v jednom, tam si mala o Hypocrisoch aspoň tri stránky