videli ste metropolis? velice stary a nemy film, ale ma pekne myslienky, a na tu dobu si myslim, ze kvalitne spracovany, klasicky kult , slavny citat od Marie: rozum a ruky maju prostrednik, ktorym by malo byt srdce
ty vole, necakala som ani vo sne, ze dakto sem prispeje po dvoch rokoch , ano, ja som si chcela stiahnut piesen nejaku z filmu, a nakoniec som zitisila, ze to je nejaka skupina metropolis, taka dllllha pesnicka to je, rock, take daco
Tento film ma donutil zaujimat sa o stare filmy... je ovela lepsi ako polovica dnesnej produkcie... herci vymakanejsi... hudba posobivejsia... jedina chyba je len to ze som ho videla v telke a nie v kine..ale raz to napravim skoda ze moji kamosi si chceli pozriet ten film len kym nezistili ze je cierno-biely a nemy dnesna mladez by so sebou mala nieco robit... davaju zarabat shitom v kine a pritom prehliadaju klenoty kinematografie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov