Zaphira myslím že si najskôr aspoň zisti kto je to metrosexuál, potom nebudeš mať už takéto problémy. To že sa teraz každý pokúša byť akože metrosexuál neznamená že naozaj ním je. Takže myslím že tak 90% tých ktorých ti považuješ sa metrosexuálov nimi nie su, lebo sú to buď 15 roční chlapci čo niečo skúšajú, alebo nejakí pseudo čo sa o to snažia.. No nič načo o tom vlastne sem ja píšem ...
jednoducho...podla toho ako k tebe pristupuje.musíš v tom mať ale nejaké skusenosti.(aj ked je tu moznosť, že niesi lákavá korist a kazdý ti pripadá ako teplý .).metrosexuáli a niektorí teplí sa podvedome snazia zaujat.kazdý svoju cielovu skupinu.nesmie na nich byt ziadna nedokonalost (ktora by odradila) a preto o seba dbaju trocha viac...ale doba pokrocila a nie kazdý chlap,ktorý pouziva krem na plet je metroš alebo teploš.
Ja nemyslim ze mam ja zaujem o nejakeho chalana a neviem ci je gay,alebo metrosexual./mna to skor odpudzuje,ale to je uz vedlajsie/.A metrosexual viem co je...myslim ze ked niekto ma uz plnu skrinu kremov,ktore kazdodenne pouziva,travi viac casu pri zrkadle ako baba,pozera modu a pod...tak o com...nu ale toto robia aj niektory gayovia...len ten rozdiel lebo ak nechodi ani z babou ,ale ani s chalanom...mimochodom dakujem za odpovede.
ty nejako nemas jasne co je to vlastne ten pojem metrosexualita je, jeto vlastne zanietenie sebou samym a s tym spojena prehnana starostlivost ale nie az tak prehnana ako tu bolo spominane, ide tu o istu dokonalost, a prosim vas nie kady "teplos" musi mat tenky hlasok hadzete tu vsetko do jedneho vreca ja osobne som sa v zivote zo ziadnym metrosexualom nestretol na slovensku je to viac menej iba fenomen
podla mna su mertosexuali super!!!aspon sa o seba staraju ale neznamena hned ze su tepli...neviem co to robi problem normalnym muzom...keby to tak bolo tak napr vo francuzsku su seci metrosi-teplosi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov