Mozno otrepane, ale zaujímal by ma tak priblizne pomer dievcat ktorým sa metrosexuáli pácia a ktoré ich zo srdca nenávidia. Co vám na nich najviac vadí a co sa vám na nich naopak najviac páci? Pre upresnenie debata sa nevztahuje len na extrémne exempláre.
A ja by som rad pocul, co si ludia predstavuju pod tymto pojmom...
Ak to ma byt, ze sa chlap holi (dobre chcena brada je ina vec), sprchuje, pouziva ciste pradlo a deodoranty, tak to je myslim standart a nie su tu taki, co sprchu vidia raz za mesiac a maju 4ks spodneho pradla podla rocnych obdobi...
Ale aby som pouzival 4 kremy na plet, sampon, kondicioner, sprchovy gel na hebku pokozkum sprchovy gel s peelingom, ocny krem, krem na ruky a neviem co este tak to je CHORE.
no tak odtial potial....teda to je kazdeho vec ...ja to nikomu neberem ak to niekoho bavi...ale teda mna to skor odpudzuje ako pritahuje...som za prirodzenost...ale zase tiez odtial potial.
no ja neviem co presne sa oznacuje za metrosexualizmus, ale ja napr nikdy nevyjdem na ulicu s mastnymi vlasmi, pouzivam balzam na vlasy, nocny krem na tvar, pravidelne si precizne cistim plet... holim sa vsade kde to je potrebne a to velmi casto... deodoranty a parfemy su samozrejmost... myslim, ze nejak neprekracujem hranice normalizmu, nie?
myslím že baba aj tak na prvý pohľad nezistí či si umývaš vlasy 3 krát za deň alebo raz. Takže to je tak jedno, musía prebehnúť sympatie a je jedno či si metroš alebo nie..
ja neviem ale nikto tu nevyjadril ako vlastne taka metrosexualita vyzera, hoc je to aj tym ze je to u kazdeho specificke len teraz neviem ci metrosexualita ma nieco spolocne z narcismom aj tak je vacsina metrosexualov gayov a taky najznamejsi metrosexual? David Backham? ale je to aj korunovačny debil
noo ja sa považujem za metrosexuála a nie som gay ... nie že by som sa chválil, ale mám pocit, že babám sa páčia viac upravený, nesmradlavý chalani, ako debilné individuá a nehambím sa za to a hocikde to priznám .....
ale jasné že odtial - potial ... take ze obocie vytrhavat a neviem co este tak taky extrem zasa nie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale ked uz zacina pouzivat moje sminky a travi pred zrkadlom viac casu ako ja, tak to teda nie
Ak to ma byt, ze sa chlap holi (dobre chcena brada je ina vec), sprchuje, pouziva ciste pradlo a deodoranty, tak to je myslim standart a nie su tu taki, co sprchu vidia raz za mesiac a maju 4ks spodneho pradla podla rocnych obdobi...
Ale aby som pouzival 4 kremy na plet, sampon, kondicioner, sprchovy gel na hebku pokozkum sprchovy gel s peelingom, ocny krem, krem na ruky a neviem co este tak to je CHORE.
proste moc solarka mrte nagelovane vlasy lacoste tenisocky atd..
akoze paci sa mi ked sa chlap o seba stara ale vsetko s mierou..
ale jasné že odtial - potial ... take ze obocie vytrhavat a neviem co este tak taky extrem zasa nie ...
moja definicia:
1. nadmerne travenie casu v kupelke, t.j. viac ako partnerka...
2. lakovanie si nechtov
3. pouzivanie make-upu (napr. aj moj byvaly spoluziak...
4. holenie si -celeho- tela,
5. chodenie do solarka
6. odmietanie vyniest smeti bez minim. pol tuby gelu na hlave
7. odmietanie obliect si cokolvek bez VIDITELNEHO krokodila, istej dravej selmy, nejakych tych znamych 3 pruzokv a pod..
Ak splnate minimalne 2-3 body, ste metrosexuali, pani..