Ake mate zazitky z MHD/MAD,ja dako moc nechodim lebo byvam v malom meste,ale par krat som sla a dost som sa zabavala.Napr.ked jeden chlapec chcel machrovat nedzal sa a spadol na dvere,alebo dosla teta{ale tym som si nie ista,lebo mala bradu}co tak smrdela
ja mám z MHD len ten zážitok,že keď som išla v lete z Nitry tak som sa musela napchať do totálne narvatého autobusu, čiže som stála a na mne bola natlačená brutálne smradlavá babka... nemám rada MHD
jasne vacsinou som svedkom intimnych rozhovorov medzi manzelskymi parmi, raz som si vypocula ako si jedna holka nevedela vybrat tampon ale pmatam si ako sa nado mna postavilala babicka, ktora ked zdvihla ruku a videla som tie neobvykle dlhe dzary skoro som spadla zo sedadla
1. išiel som domov z treningu, bol plny autobus a šofer nevidel všetkych ako vystupuju a jednemu chalanovi privrel hlavu medzi dvere a viezol ho tak az po dalšiu zastavku cca 1km
2. kamoška my vravela ze ked šla domov zo školy, tak išiel autobus do zátačky, neviem ako je to možne ale vraj sa otvoril dvere a nejaky cestujuci vypadol
3. ked som šiel medzimestskou a šofer nechcel zobrať cestujuceho lebo mal blatove topanky, on ma vraj novy autobus, rozčuloval sa tam, nasledne sa ho chalan spytal a čo mam urobiť, ako si ich mam očistiť? šofer mu odpovedal: učuraj si ich alebo čo, ale takto my sem nepojdeš, chalan sa pousmial, a šofer neudrzal nervy a vynadal mu už vulgarnejšie...začal sa smiať cely autobus a šofer sa len červenal aky je trapni
Také veľké hovno bolo na lavičke. Nejaké malé cigánča to vysralo, ale bolo obrovské. Tí cigáni toľko vyprodukujú. Bol som unesený. A také smradľavé bolo. Skoro som sa pogrcal
3.take rozhovori mam najradsej minule som ties pocula takeho ujka co telefonoval so svojou ex ze: uz si sa zbalila?.........nie,to mi neber,to je moja kniha.......nie,ja nie som na koni,to je tvoja vina.
Skoro som zabudla spomenut babky co sa v autobuse zacnu modlit ruzenec a cela zadna cast autobusu,na cele so mnou sa na nich zabava.
nemam mhs ani sad rada.bo som klaustrofobik a kdovie co este/mam pocit,ze sa tam dusim..Potom tam dojdu nejaki stari z nocnej sichty,co sa asi neumyvajuu.setci tam zazerajuuu,nebodaj este ked idem do nejakej dediny.hruuza...
je to to najhoršie čo existuje- v BA si platí dosť vysoké cestovné a oni ani na čas neprídu- dakedy idem skapať od smradu- kebyže mám na auto- tak asi chodím autom
milujem MHD...to vždy,kúpim 10 lístkov a vozím sa po celom meste.... ...ale už aj nám sa stalo,že okno ostalo v ruke....aj operadlo sa podo mnou zlomilo ....a raz šofér za jazdy otvoril dvera a s kamošom sme skoro vyleteli....ešteže toho šoféra vyhodili,raz by mohol dakoho zabiť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jasne vacsinou som svedkom intimnych rozhovorov medzi manzelskymi parmi, raz som si vypocula ako si jedna holka nevedela vybrat tampon ale pmatam si ako sa nado mna postavilala babicka, ktora ked zdvihla ruku a videla som tie neobvykle dlhe dzary skoro som spadla zo sedadla
1. išiel som domov z treningu, bol plny autobus a šofer nevidel všetkych ako vystupuju a jednemu chalanovi privrel hlavu medzi dvere a viezol ho tak az po dalšiu zastavku cca 1km
2. kamoška my vravela ze ked šla domov zo školy, tak išiel autobus do zátačky, neviem ako je to možne ale vraj sa otvoril dvere a nejaky cestujuci vypadol
3. ked som šiel medzimestskou a šofer nechcel zobrať cestujuceho lebo mal blatove topanky, on ma vraj novy autobus, rozčuloval sa tam, nasledne sa ho chalan spytal a čo mam urobiť, ako si ich mam očistiť? šofer mu odpovedal: učuraj si ich alebo čo, ale takto my sem nepojdeš, chalan sa pousmial, a šofer neudrzal nervy a vynadal mu už vulgarnejšie...začal sa smiať cely autobus a šofer sa len červenal aky je trapni
1. Prvá najčastejšia vec je že do busu vstúpy nejaký feťak, bezďák a podobne a potom to tam smrdí ako vo výrobni toluénu.
2. Dosť často sa stáva že človeka privrú do dverý pretože sa nevtlačí dnu - nie je na tom nič srandovné.
3. ďaľšia vec sa mi stala len raz a bolo to už dávnejšie. Otváral som okno a to okno mi zostalo v ruke
4. Ideme so spolužiakom v električke a tá náhle zabrzdí a spolužiak vytrhne sedadlo
Skoro som zabudla spomenut babky co sa v autobuse zacnu modlit ruzenec a cela zadna cast autobusu,na cele so mnou sa na nich zabava.
nech uz mam afto
najviac ma mrzi,že vela ludí v nej si nič nevaži a poničí, čo sa dá.... potrhané sedačky a o žuvačkách na nich ani nehovorím :p