v poslednej dobe ma mhd stve stale viac a viac. konecne sa mi podari ist z domu skor, ze stihnem skorsi autobus a budem skor v skole aby som sa nenahanala, ale nie nemozem pretoze samozrejme autobus vynecha a ten dalsi meska. tak mi nezostava zas nic ine
Pokial nebola na zastavke ani noha moze vynechat danu zastavku. asponu nas sa to tak robi. a ked dakto chce vystupit tak musi proste zazvonit alebo sa postavit na nohy aby c vydel, ze sa ma vystupit (to je priapd ak je v buse malo ludi)
ak mas daky problem napsi staznost a nech ta finance odskodnia za ten jden spoj. napis staznost. nie? ked vynechava zastavky mal byto niekto vediet. tak to naprav. pis staznost uz dneska
No mas pravdu, ale co mam povedat ja? Platim trojmesacnik 1900 SK a ked mi nejde bus do prace tak mi v najlepsom pripade vynadaju kolegovia v horsom mi to strhnu z platu.
No tak s MHD mám naozaj skvelé skúsenosti. Autobus hocikedy vynechá alebo ide neskoro, ale nikto sa ti neospravedlní, serie ti na to. To je ten trhový mechanizmus, čo nám priniesla privatizácia.
jj mhd ma viacej problemov..dochodcovia kt umlatia s tou ich paličkou kohokolvek kvoli miestu na sedeniae,bezdomovcov ,ludi kt sa chvalia aku mal zase sračku..
mhd meška,je preplnena,zastarale stroje - tie nove u nas v blave horia jedna radost
aj ja by som rada chodila autom, ale to musim nejake mat. bycikel je tiez dobry napad, lenze ja byvam v devinskej, ktora je od mojej skoly cca 30km... to si radsej pockam na ten dalsi autobus.nie ze by som bola leniva, ale nechcem byt dobrovolny terc pre soferov.
Kaskovi:zastavka na kt ja cakam na autobus je najvacsia a byva na nej najviac ludi a napisala som, ze vynechal a nie ze vynechal zastavku, to sa u nas nestava moc casto.to by musela byt na znamenie. a nie je to iba ten jeden spoj, tot sa stava casto a mala som kvoli tomu velke problemy uz na strednej skole.
Hej, mna to uz sere dost dlho. Tak ja sa ponahlam na bus ako prijeb. Cakam tam a on si proste nepride. Ale tie autobusy chodit maju ale autobusari si robia co chcu. A mali by aj zhustit spoje lebo to sa neda ked mi ide jeden o siedmej a potom o dvanastej. Uplne o hovne. A este ma dorazilo ked jedem maly asi 5 rocny chlapcek si pytal polovicny listok a ten hnusak autobusar mu povie ze uz ma 15 a pyta si za celyl...,=to su proste arogantny blbci
Emdi myslela som skor na tie stare rozhegane ikarusy v kt nevies ci sa nahodou na polceste nerozpadnu(a stale jazdia)... nemam skolu mimo BA, byvam v devinskej.
V Kosiciach sa mi stalo ze ked som isiel zo skoly, tak sa pokazily dvere na autobuse, prisli po nas 2 autobusy kt. isli zo skoly, samozrejme plne, tak som sa z kamaratmi dostal zo sace do kosic stopom... autobusy z oznacenim 38 odvtedy nemam v laske
Ked som chodila do skoly tak mi isiel len jedne ranny autobus asi o 6.30... ak som ho zmeskala alebo v zime niekedy vobec neprisiel tak dalsi isiel az o deviatej.... a aj ten nie vzdy zastal na nasej zastavke.... potom dalsi bol okolo obeda.... a teraz si predstav, ze som sa musela dostat na osmu do skoly.
V takom pripade ma ocino bral do skoly autom....
O tom, ze v zime autobusy neboli vykurene je asi aj skoda hovorit.
Cica: ja som byval v devinskej ... a odtial napr. k avionu je to cca 22 km ak nie menej.
tie rozhegane ikarusy (zjavne narazas na Ik280 a Ik 283) su paradoxne jedny z tych spolahlivejsich vozidiel, i ked je uz v prevadzke velmi male mnozstvo v DPB, ktore sa aj tak zvacsa pouziva ako zalozak a ked chodis na 21ku (co tipujem, ze nanu nadavas) a nestihas do skoly (podla tvojich slov tipujem interval v sedle, cize cca okolo 9:30 - 11:30 kedy je 15 minut), staci chodit na este skorsi autobus, mozes si aspon v meste zabehnut kupit jest abo tak, a nie potom stresovat
tych 30km som pouzila ako hyperbolu a ak si byval v dnv musis vediet ako je vsetko daleko.nerad mi prosim ta ako mam cestovat.ja uz mam aj tak problemy s rannym vstavanim a na reci typu ze mam ist este skor z domu som uz alergicka bo to mi stale hovorila zastupkyna na strednej, kt nikdy nebola v dnv.ja jednoducho nepojdem este skor z domu ked budem musiet cakat hodinu kym mi zacne prednaska.keby autobusy chodili tak ako maju, nemusela by som stresovat.
Jasne vyhody byvania v malom meste-tam jednoducho nie je MHD. Mame nozicky a tie chodia,kedy maju (no dobre az tak vzdy im to nejde tiez,ale aspon kvoli nim netreba mat prasiatko na drobne,hladat nefungujujece listkoautomaty a ked uz tak vas nepricviktu medzi-hoci to je tiez diskutabilne). Takze, stahujme sa na dediny a nebude nam stupat tlak kvoli obycajnym strojom
Ako vsetko aj mhd ma svoje plusy aj miinusy jednoducho obcas to vynecha hapruje ano../obcas,vrr nekedy je to castejsie/ ale niekedy sa postastii ked mi priide brike pred nos a ja sa nemusiim domov tancat cela zláámanáá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak mas daky problem napsi staznost a nech ta finance odskodnia za ten jden spoj. napis staznost. nie? ked vynechava zastavky mal byto niekto vediet. tak to naprav. pis staznost uz dneska
no mhd je hroza.
mhd meška,je preplnena,zastarale stroje - tie nove u nas v blave horia jedna radost
ešte že mam vodičak a do školy chodim autom
Kaskovi:zastavka na kt ja cakam na autobus je najvacsia a byva na nej najviac ludi a napisala som, ze vynechal a nie ze vynechal zastavku, to sa u nas nestava moc casto.to by musela byt na znamenie. a nie je to iba ten jeden spoj, tot sa stava casto a mala som kvoli tomu velke problemy uz na strednej skole.
18x SOR 9.5 BN, 22x Solaris Urbino 15 CNG, 6x Skoda 25 Tr (uz sme naratali aspon 46 vozov novych a to bolo za posledne 2 roky nakupene ...)
Ked som chodila do skoly tak mi isiel len jedne ranny autobus asi o 6.30... ak som ho zmeskala alebo v zime niekedy vobec neprisiel tak dalsi isiel az o deviatej.... a aj ten nie vzdy zastal na nasej zastavke.... potom dalsi bol okolo obeda.... a teraz si predstav, ze som sa musela dostat na osmu do skoly.
V takom pripade ma ocino bral do skoly autom....
O tom, ze v zime autobusy neboli vykurene je asi aj skoda hovorit.
Ale clovek si zvykne aj na sibenicu =D
tie rozhegane ikarusy (zjavne narazas na Ik280 a Ik 283) su paradoxne jedny z tych spolahlivejsich vozidiel, i ked je uz v prevadzke velmi male mnozstvo v DPB, ktore sa aj tak zvacsa pouziva ako zalozak a ked chodis na 21ku (co tipujem, ze nanu nadavas) a nestihas do skoly (podla tvojich slov tipujem interval v sedle, cize cca okolo 9:30 - 11:30 kedy je 15 minut), staci chodit na este skorsi autobus, mozes si aspon v meste zabehnut kupit jest abo tak, a nie potom stresovat