aky je vas nazor na Jacksna?co hovorite na jeho tvorbu?
ja osobne ho ako cloveka neuznavam, sak je to pedofil a nevyrovnany clovek, ale tak za to moze ciastocne aj riadne posrate detstvo...no a vyzor,...k otmu sa nevyjadrujem, sak seci viem
niektoree songy su fakt super...inac faakt ma dostal novy Billie Jean ft Kanye West...kanye tam da ze yeah, ou, ah-ah, the number one a to je setko ...
bol to geniálny spevák. To mu nikto nikdy nevezme. Podaktoré jeho pesničky budú večné. jeho súkromie nekomentujem...nie je jediný kto mal všelijaké problémy.
sme v kategórii hudba, nie v kategórii bulvár...a ak ide o jacskona, sú tam také rozdiely ako oheň a voda
takže z tej ohnivej stránky by som povedala, že jacskon to vypálil moc dobre, až tak, že sa stal kultovým spevákom tiež mám pár pesničiek, ktoré veľmi rada počúvam dokola
Jeho hudba je super a tiež sa mi páči, že dal tak veľa na charitu. Že je pedofil neverím, na súde sa absolútne nič nepotvrdilo, niekto sa na ňom chel nabaliť a aj sa mu to podarilo. Mne je ho skôr ľúto, mal to ťažké.
suhlasim s tebou, boli v tom aj ine fakty a naviac neboli dokazy a v bulvari si toho navymyslali dost... preco skratka nemozu prijat fakt ze MICHAEL JACKSON je kral a dat mu pokoj a nestrpcovat mu zivot, v detstve si toho vytrpel beztak dost... co by si ludia mali cenit jeho spev, tanec a peniaze, ktore dal detom do Afriky a podobne, rozmazavaju co sa da... ja osobne neverim tomu, ze doslo k nejakemu zneuzitiu... a k jeho vyzoru, ma VITILGO(depigmentaciu) to je choroba, pri ktorej clovek prichadza o pigment, teda farbu pleti a vybledne... preto chodi Michael pod dazdnikom, lebo slnecne svetlo mu moze sposobit vazne problemy alebo rakovinu a nos si dal zmensit, koli tomu co mu povedal otec v detstve... a to ze ma prilis velky nos... Michael je skvely a myslim ze ludia mu zavidia jeho talent a slavu, aj ked to vsetko co si musel vytrpiet nie je moc k zavisti... je mi ho velmi luto, ale viac je mi luto tych blbc*v, ktorich este neunavuje o nom stale pisat hluposti...
Niektore nazore su uplne odveci a to preto ze odsudzuju cloveka an zaklade bulvaru!Kot veri bulvaru tak jeho IQ nepatri k najlepsim!Ako mozete tvrdit nieco take?ake mate dokazi otom ze michael je pedofil?ok prepact episal to bulvar a bol aj sud no preco myslite ze ani raz nebol zatknuty?...Bolo by pekne ze ekd uz ste tak schopny urazat michaela tak ze mate nato skutocny potvrdeny dovod!pretoze to co citate v bulvary je hlupos!Ten kto nieco takle tvri nema ani potuchy co si Michael musel zazit!A to by som priala tym ktpry ho bezhlavo urazaju!On je uzasny umelec a aj clovek!Naozaj by som bola rada kebyze si precitate skutocnosti ako to vsetko bolo a preco ani raz nebol zatknuty..je to dost zaujimave a dopodrobna opisane!Je to velka skoda ze MICHAELA dost ludi takto odsudzuje no my stym uz nic nenarobime ale som neskutocne stastna a hara ze patrim k jeho fanusikom!Pretoze viem oco som tie dlhe roky prichadzala a aj aj sama som ho kedysi nemala rada!No teraz ho zboznujem pretoze viem onom vsetko!ako to vsetko bolo a co on je vlastne zacloveka!Ked sa pozrete na jeho video z koncertov tak on zo seba dava vsetko a noeje ako inaksie celebrity ze zaspieva a konec alebo on je vdacny fanusikom!iny len zamaaju usmejusa a odydu!Ked spieva nedoakzala by som tvrdit ze je pedofil atd ved on sa dovsetkeho tak vklada a rozdava tu lasku ktora mu enbola vzdy dana!Ale on tu ma stale fanusikov a je ich miliony a on to vie!PROSIIM NETVRDTE TAKE HLUPOSTI KED NEMATE OZAJSTNE DOKAZI!Najdite si blog kde su vsetky fakty!A ten kto nedoakze uznat ani jeho hudbu tak to uz nieje clovek scitem nema zaidny sluch!Michael je jedinecnym a nie len preto ze ma uzasn yhlas jeho tance a skladby ale aj preto AKY JE!Skuste si prejst fakty a pozriet na jeho videa!Je to nadhera a on je zijuca hviezda!To co on dokazal nik nedokaze a ani nedokazaal!Je mi luto takych tvrdeni aj ked chapem vsade sa onom a pedofilii pisalo ale neverte bulvaru!michale mi zmenil zivot!Mam svoej nazory ktore si dokazem presadit uz neverim bulvaru a neosudzujem tak hviezdy!Kszdy ma svoj idol ja som ich mala tolko pfuu ale nik nik nedokazal vyvolat to vomne ako Michael jeho koncerty jeho usmev je jedinecny!a JEHO VYZOR?Uzasny lidia on ma 50 rokov.Na 50 rokov a na to ako ho pisuje bulvar a ako upravuju niektore jeho foto vyzera uzasne!sa schopte ja sa vzd ypobavim nadtym ked sa spytam kolko ma MJ plastyckych operacii!to je dalsi dokaz ze verite bulvaru a nemate ani dokaz niic!SNAZTE DOVEROVAT SVOJMU SRDCU(a ked nieje dovot ako aj tento po tom ako michaela opisuju tak sa pozrite na videa chodte na nejaku poriadnu stranku a prezitajte si ako to vsetko zacalo!)Nemate anii potuchy kolko trapenia si on zazil!A to je dalsi z vela dovodou preco ho zbozujem!ze po tomto vsetkom sa doakzal postavit na nohy ja by som uz davno bola vykolajena!Takze sa velmi nesustredte na bulvar pretoze mozno z niektorych zvas sa raz stane hviezda a uvidite co to je!
Vskratke ja milujem michaela pre jeho hudbu tanec skaldby a vazim si ho ako uzasneho cloveka!jemu sa nehovori len tak KING OF POP no on nieje len kral popu on si zasluzi viac!MILUJTE CLOVEKA PRETO AKYM JE A NIE AKO HO OPISUJU OSTATNY!
I LOVE YOU MICHAEL,Andrea
baarculiq:
kkt je ten kto veri bulvaru!KDE SI ZOBRALA TAKU HLUPOST?Srry ale musim sa ti zasmiat ze tvoje vedomosti su nanule!On ma chorobu ktora spozobuje to ze clovek straca vela pigmentu as kym nieje uplne biely!Nepis o clovekovi take veci ked onom absolutne nic nevies!Najprv si zisti ako to bolo a potom pis nieco take!
jeho hudba ma nezaujíma, aj keď uznanlivo prikyvujem že svoju kvalitu rozhodne má čo sa týka popu, ale nechať sa premeniť z černocha na belocha môže napadnúť len totálneho idiota
mirokic,
ty si vobec necital o com sa tu bavime???? on NECHCEL byt biely.. ma VITILGO... a to je dalsia vec... bulvar o nom pisal aj to ze je rasista... no tak to uz bol fakt vrchol... ten kto je rasista by sa asi neobklopoval cernochmi... ved jeho priatelia, rodina, bodyguardi aj skoro vsetci ostatni su cierni... tak to mi moc rasisticky nepripada...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
az na tych par zlych rozhodnuti je skvely
takže z tej ohnivej stránky by som povedala, že jacskon to vypálil moc dobre, až tak, že sa stal kultovým spevákom tiež mám pár pesničiek, ktoré veľmi rada počúvam dokola
a pesnicky sa mi nepacia.. akurat triler ci jak sa to pise
suhlasim s tebou, boli v tom aj ine fakty a naviac neboli dokazy a v bulvari si toho navymyslali dost... preco skratka nemozu prijat fakt ze MICHAEL JACKSON je kral a dat mu pokoj a nestrpcovat mu zivot, v detstve si toho vytrpel beztak dost... co by si ludia mali cenit jeho spev, tanec a peniaze, ktore dal detom do Afriky a podobne, rozmazavaju co sa da... ja osobne neverim tomu, ze doslo k nejakemu zneuzitiu... a k jeho vyzoru, ma VITILGO(depigmentaciu) to je choroba, pri ktorej clovek prichadza o pigment, teda farbu pleti a vybledne... preto chodi Michael pod dazdnikom, lebo slnecne svetlo mu moze sposobit vazne problemy alebo rakovinu a nos si dal zmensit, koli tomu co mu povedal otec v detstve... a to ze ma prilis velky nos... Michael je skvely a myslim ze ludia mu zavidia jeho talent a slavu, aj ked to vsetko co si musel vytrpiet nie je moc k zavisti... je mi ho velmi luto, ale viac je mi luto tych blbc*v, ktorich este neunavuje o nom stale pisat hluposti...
Vskratke ja milujem michaela pre jeho hudbu tanec skaldby a vazim si ho ako uzasneho cloveka!jemu sa nehovori len tak KING OF POP no on nieje len kral popu on si zasluzi viac!MILUJTE CLOVEKA PRETO AKYM JE A NIE AKO HO OPISUJU OSTATNY!
I LOVE YOU MICHAEL,Andrea
kkt je ten kto veri bulvaru!KDE SI ZOBRALA TAKU HLUPOST?Srry ale musim sa ti zasmiat ze tvoje vedomosti su nanule!On ma chorobu ktora spozobuje to ze clovek straca vela pigmentu as kym nieje uplne biely!Nepis o clovekovi take veci ked onom absolutne nic nevies!Najprv si zisti ako to bolo a potom pis nieco take!
ty si vobec necital o com sa tu bavime???? on NECHCEL byt biely.. ma VITILGO... a to je dalsia vec... bulvar o nom pisal aj to ze je rasista... no tak to uz bol fakt vrchol... ten kto je rasista by sa asi neobklopoval cernochmi... ved jeho priatelia, rodina, bodyguardi aj skoro vsetci ostatni su cierni... tak to mi moc rasisticky nepripada...