Je to super tanečník a spevák s ktorého srší neskutočne veľa energie..je to proste jednička (v skratke)robí skvelú hudbu pri ktorej sa chce tancovať asi každému
myslím že v budúcnosi si u našej krásne inteligentnej generáci veľmi neškrtne...ale legendou zostane navždy
Jackson robil vzdy spickovu hudbu na brutal vysokej urovni. Mal najlepsich zvukarov, tym padom taky zvuk v tej dobe ze aj dnes niektori zaostavaju. Len skoda ze ho popularita takto znicila, inak je to kral popu a jeho muzika is da best
Ano, celkom s vami súhlasím, ale..., predsa, časy sa menia, a aj Michael stárne, a asi od 50 ročného človeka nemôžno čakať, že bude tancovať a spievať ako 25 ročný, ale... napriek tomu... ak si porovnáte úspechy a to čo ako umelec dosiahol, že prekonal všetkých a všetko (už len "predať" číslo 104 milionov z jedného albumu = Thriller, čo je ďaleko za všetkými mysliteľnými umelcami a albumami)... stále aj oproti novým a mladým umelcom ostáva jednotkou, keď je centrom záujmi médií, ale...
Aká bude budúcnosť, ste pripravený na nového Michaela, alebo by ste chceli nejaké návraty v podobe skladieb s príchuťou "starého dobrého Michaela"?
Neviem, ale dnes mi pripadá, že väčšina hudby je taká "umelá"..., málo progresívna, a takmer žiadny "odkaz" pre generácie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
som sklamana z tej poslednej vyberovky, s roznymi hostovackami a remixami.... proste som cakala nieco viac
a myslim si ze keby z neho media neurobili takeho cloveka aky je bol by number one este aj dnes....
tym nevravim ze ho zmenili...dobre nieco urcite, ale vykreslovali a aj ho vykresluju v dost negativnom ba priam az komickom svetle....
co si mozete vsimnut aj na britney spears teraz....
vem ze odveci...moc sa k sebe nehodia obaja...ale to co spravili z neho bude aj z nej...
ach teraz sa tato tema ponesie v duchu britney, takze vas dopredu prosim nekomentovat britney ale jacksona...
myslím že v budúcnosi si u našej krásne inteligentnej generáci veľmi neškrtne...ale legendou zostane navždy
Aká bude budúcnosť, ste pripravený na nového Michaela, alebo by ste chceli nejaké návraty v podobe skladieb s príchuťou "starého dobrého Michaela"?
Neviem, ale dnes mi pripadá, že väčšina hudby je taká "umelá"..., málo progresívna, a takmer žiadny "odkaz" pre generácie...
Pozrite si napr. tieto giganticky skvelé videá:
This is Michael Jackson : 2008 Promo
... nejaké NEWS info na jedinej slovenskej stránke - www.MJJsource.eu