podla mňa už chce mať pokoj, tak sa nechal vyhlásiť za mŕtveho...Už od toho škandálu s obťažovaním detí bol nejak v ústraní a prekladal všetky koncerty a vystúpenia...
Zpráva o Jacksonově smrti je potvrzena. Popový král zemřel na infarkt, který ho atakoval u něj doma.
Hned po prvním záchvatu Jacksonovo služebnictvo zavolalo záchranku, jenže Michael už po příjezdu zdravotníků nedýchal. Lékaři ho sice úspěšně resuscitovali, ale zpěvák zůstal v hlubokém kómatu. Sanitka ho následně převezla do nemocnice, kde nastala definitivní zástava srdce a kompletní selhání organismu. Ač doktoři celou hodinu dělali, co mohli, legendu světové hudební scény se už bohužel zachránit nepodařilo. Zpěvák zemřel v kruhu svých nejbližších na nemocničním lůžku ve 21.26 našeho času. Na krátké tiskové konferenci to stanici BBC potvrdil zarmoucený Michaelův bratr.
O dvě hodiny později pak bylo zpěvákovo tělo letecky přepraveno ke koronerovi. Během dnešního dne prý bude probíhat pitva, která by měla vyloučit cizí zavinění i to, že si Michael úmyslně vzal nějakou drogu. Výsledky budou známy během příštího týdne.
...a dediť po ňom nieje veľmi čo mal veľa dlhov takže skôr...naopak...ale aj tak škoda.. je to kus histórie popovej hudby... ach jo..a ešte ktomu keď sa chystal na turné-....škoda no R.I.P....
je to ozaj neuveriteľná správa, zapol som si počítač a v aktualitách sa na mňa vyvalilo toto... najprv som si myslel že to bude len kačica, ale ono to je naozaj pravda každopádne nech odpočíva v pokoji
Ked o tom pred chvilou hovorili vo funradio, neverila som tomu, tak som si to isla overit na net...sice nejaka zmienka o nom je snad vsade, aj tak tomu neverim...vlastne mi to je jedno...
Mňa to veru prekvapilo! a ešte viac ma rpekvapilo že zomrel na infarkt ci kereho aproma to booo cakala som ze sa rozpadne alebo ho cerviky zezeru alebo nieco originalne!!! a nie takto...
ostane v nasich srdciach ako v uzastnych filmoch napr. scary movie 3 atd.
nie som skalopevný fanúšik, ale pre tých, ktorí sú a smútia, odkazujem, že zomrel len fyzicky; totižto málokomu sa podarí v živote to, čo dosiahol on, a preto bude ešte dlho žiť, stal sa večným kultom v hudbe
Pre mňa osobne obrovská strata. Bol super. Nie jeho životný štýl, ale hudba. Dokázal na nohy postaviť celé generácie. Viete ale ako sa na jeho smrti teraz nabalia? Lebo nahral nový album, ktorý zatiaľ nebol vydaný. (ja ho už mám
Nie, vážne. Podľa mňa to bol skvelý spevák, možno najlepší popový interpret všetkých čias. Prezývka kráľ popu sedí, určite. Škoda, že si kariéru posr. svojou snahou o vybielenie a potom mu ju pokazili aj známe škandály.
Každopádne, ak riešim jeho kariéru, odišiel jeden veľký interpret.
včera sme sa na koncoročný večierok zo školy mali obliecť v štýle 80s. Ja som si dal oblek, biele ponožky, rukavicu a naučil som sa "akože moonwalk" a bol som tam za Michaela Jacksona... Bolo to zvláštne, že zatiaľ, čo ja som ho imitoval a tancoval miesto neho na večierku, on bojoval o život v nemocnici... je to zvláštne
ja som to tiez zistila o 5tej rano ked som zapla expres a ze co??!!som neverila bol to tazky sok,aj ked som na nom nejako neficala ale tak uz je legenda
odišla legenda, skvely spevak, tanecník a predovsetkym clovek aj ked trochu čudák. Som fanusikom sice ineho zanru ale majkl vie oslovit proste kazdeho bez rozdielu na vek alebo styl. Dokonca za nim smuti aj moja babka, o ktorej som si myslel, že pocuva iba ludovky Bol to dobrák, ktorý doplatil na pazravost tohto sveta. Snad je uz na lepsom mieste ako toto
ano mas pravdu, neviem ako to bolo, nebol som pritom.avsak to nevies ani ty.tento skandal neboj jediny, cize ztoho usudzujem ze nieco natom pravdy bude.ked sa pozriem na jeho fotku, nevyzera ako normalny clovek.make-up,puder,ruz na chlapovi? pochybujem ze je to jeho hudobny styl.
@filo2th tam medzi nimy sa pudruje kazdy vies to koli svetlam..a zato este nemusi byt pedofil a to ze tich pripadov bolo viacej znamena to ze ked videli ze sa prihlasil jeden pripad a on len ticho zaplatil 23milionov tak to zacali zneuzivat aj dalsi
# 39 misselqa : ludia viera comu chcu.ja verim tomu ze nieco natom je.ak ho chces ochranovat je to tvoja vec. ja mam nanho svoj nazor a ty mi ho nevyvratis tym ze som tam nebol.
neotvaraj picu ked nevies ako to bolo.Prvy pripad bol ze znasilnil 13-rocneho chlapca co pochybujem ale nebol by taki blby ze by toho isteho chalana znasilnil druhykrat lebo sa ukazalo ze zalobcovia su ti isti chceli sa len nabalit.bola to ikona ci uz tanecna alebo spevacka a neznasam takych chujov co sa tesia zo smrti.Normalne ennadavam ale ty si obycajny chuj ktory ma neskutocne nasral
ano zato ty vies vsetko velmi dobre.kolko milionarov,politikov osobnosti ktore sa vytiahli zo skandalov velmi zahadnymi okolnostami.To ze ich sud uznal nevinnymi neznamena ze nic nespravili.Ak chces mozes nadalej nosit svoje ruzove okuliare.neviem co riesis stym ze by nebol taky blby a znasilnil druhy krat toho isteho chlapca. neviem odkial si to vyhrabala , pravdepodobne z brava. Druhy skandal sa netykal toho isteho chlapca.to ci je tvoj idol sprosty alebo nie usud sama. neviem preco ma nazyvas chujom, vravim len informacie kt. som cital nie co som si ja vymyslel
ja som z toho v soku. sice som ho nikdy nepocuvala ale prvy klip v zivote co som videla(a vnimala) bol od neho. mozno ma to tak vzalo len preto lebo teraz z neho urobili modnu zalezitost. ved vo vsetkych novinach je len"jacko". ale ako bolo uz sto razy napisane UMREL KRAL. a je na tom nieco pravdy.
nemusis ludí odsudzovat podla vzhladu a on nebol namalovany ale si dal urobit plastiku lebo nebo spokojný ze je cernoch a on nieje ziaden pedofil to mozno skor ty bo veris novinam lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Je mi ho ľúto,ale asi si za to môže sám
Hned po prvním záchvatu Jacksonovo služebnictvo zavolalo záchranku, jenže Michael už po příjezdu zdravotníků nedýchal. Lékaři ho sice úspěšně resuscitovali, ale zpěvák zůstal v hlubokém kómatu. Sanitka ho následně převezla do nemocnice, kde nastala definitivní zástava srdce a kompletní selhání organismu. Ač doktoři celou hodinu dělali, co mohli, legendu světové hudební scény se už bohužel zachránit nepodařilo. Zpěvák zemřel v kruhu svých nejbližších na nemocničním lůžku ve 21.26 našeho času. Na krátké tiskové konferenci to stanici BBC potvrdil zarmoucený Michaelův bratr.
O dvě hodiny později pak bylo zpěvákovo tělo letecky přepraveno ke koronerovi. Během dnešního dne prý bude probíhat pitva, která by měla vyloučit cizí zavinění i to, že si Michael úmyslně vzal nějakou drogu. Výsledky budou známy během příštího týdne.
...a dediť po ňom nieje veľmi čo mal veľa dlhov takže skôr...naopak...ale aj tak škoda.. je to kus histórie popovej hudby... ach jo..a ešte ktomu keď sa chystal na turné-....škoda no R.I.P....
ostane v nasich srdciach ako v uzastnych filmoch napr. scary movie 3 atd.
Amen
Nie, vážne. Podľa mňa to bol skvelý spevák, možno najlepší popový interpret všetkých čias. Prezývka kráľ popu sedí, určite. Škoda, že si kariéru posr. svojou snahou o vybielenie a potom mu ju pokazili aj známe škandály.
Každopádne, ak riešim jeho kariéru, odišiel jeden veľký interpret.
premohla ma taka nostalgia a smutok...
fakt skoda...az mam zimomriavky...
odpocivaj v pokoji....