inak viete ze rodina, tora udala Michaela za zneuzitie ich syna, urobila uz v minulosti podobne obvinenie niekomu inemu, len za ucelom zarobit??? sak z toho vtedy aj vysudili pekne prachy... a podla nich je zneuzitie, ked niekto spi s niekim v jednej izbe... sak aj ti chalani povedali ze oni spali v posteli a Michael na zemi... a naviac to boli ich znami a neviem ci nie aj nejaka rodina s Jacksonovcami... A k tomu ze je biely, preco myslite, ze skoro vzdy ked ide von je pod dazdnikom a nniekedy nosi rusku ??asi okolo dvadsiatky mu zistili chorobu VITILGO, je to depigmentacia... trpi nou 1% americanov. zacina bielymi flakmi na pokozke a konci uplnym "vybielenim". (aj ked neviem ci tomu v Michaelovom pripade trochu "nepomohli", lebo to nie je otazka niekolkych dni.... )on tvrdi, ze ma len dve plastiky:rihu na brade a nos,ten si dal zuzit koli tomu ze mu vlastny otec v detstve povedal, ze ma velmi velky nos. Michael celkovo nemal velmi stastne detstvo, jeho otec ho dost mlatil... ludia moc neveria tomu ze ma len dve plastiky...ja sama neviem comu verit... ci novinarom alebo Michaelovi, ale sak nech si kazdy urobi vlastny obraz... ja si myslim ze by sme si z Michaela mali zobrat hlavne to ako spieva a tancuje a nie stale hladat nejaky trapas v jeho zivote a vyzivat sa v kazdej jeho chybe a zvelicovat ju.. ved mylit sa je ludske, a to je podstatne aj dokaz ze Michael je clovek a nie mimozemstan ako tomu niektori verili v 80tych rokoch
napisala by som sem supe stranku, kde sa mozete docitat o sudnych procesoch a vsetkom co s Michaelom suvisi, ale je to zakazane, takze kto ma zaujem nech mi napise...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
napisala by som sem supe stranku, kde sa mozete docitat o sudnych procesoch a vsetkom co s Michaelom suvisi, ale je to zakazane, takze kto ma zaujem nech mi napise...