skus open office org 3
je to uuplne to iste ako Microsoft Office len free...
neveril som tomu, pochyboval som, ale odkedy mam novy komp a necedel som najst nikde instalacku Microsoft Office tak som si stiahol » www.openoffice.org/... ( » www.openoffice.org/... ) a funguje na 100% akoMicrosoft office, mozno este aj lepsie..je tam vsetko - program na robenie dokumentov (ako word) program na prezentacie (power point) tabulkac (exel) a dalsi veci (kreslenie, vzorce, databaze) ...
odporucam..je gfre, tzakze netreba cracky... nainstalujes a ficis
ufff kasli na M$ office ... openoffice for ever.. funguje na vsetkych platformach, dokaze otvorit vsetky mozne formaty ake si len dokazes predstavit vratane vistackych docx-ov, nove aktualizacie dost casto, a samozrejme v duchu opensource je zadarmo zatial ma openoffice nikdy nesklamal a v mnohom predehne MSoffice..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja ho uz mam
je to uuplne to iste ako Microsoft Office len free...
neveril som tomu, pochyboval som, ale odkedy mam novy komp a necedel som najst nikde instalacku Microsoft Office tak som si stiahol » www.openoffice.org/... ( » www.openoffice.org/... ) a funguje na 100% akoMicrosoft office, mozno este aj lepsie..je tam vsetko - program na robenie dokumentov (ako word) program na prezentacie (power point) tabulkac (exel) a dalsi veci (kreslenie, vzorce, databaze) ...
odporucam..je gfre, tzakze netreba cracky... nainstalujes a ficis