Tak ma napadlo, teraz, keď sa stále svrbím na kolene, predklatí, prste, na pravom"srdci" , na päte a na krku.... Na aké najneuveriteľnejšie miesto na vašom tele vás poštípal komár?.... že ste rozmýšľali ako sa tam vlastne dostal? že ste ho zčali poklada
pametam si ze na dovolenke som sa raz rozhodla spocitat si stipance.. boloich 21 a mna bene stipu na prsty na rukach a na chodila moju sestru ale raz postipal na viecko oka
ake zaujimave to bolo na zadku,a na "srdci" ako si napisala @0
ale segranku raz postipal na peru a vyzerala ako retard,tak napuchla,ze dovi...nikto ju nepoznal,aj jej vlastna mama sa jej smiala...ale bola s tym aj na pohotovosti,keby nieco...
No ja neviem ale mna keď poštípe komár ani to neregistrujem. Teda zistím to jedine tak že uvidím ako ma priamo cicia. :d Ale raz mi vletel do ucha a to bolo sakra nepríjemné. Či štípal, neznám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a ece ked ma pri ucho postipal..
lebo toto leto ma ešte nepokusalo ništ
ake zaujimave to bolo na zadku,a na "srdci" ako si napisala @0
ale segranku raz postipal na peru a vyzerala ako retard,tak napuchla,ze dovi...nikto ju nepoznal,aj jej vlastna mama sa jej smiala...ale bola s tym aj na pohotovosti,keby nieco...