Chystáme sa na výlet do Brna a viem, že medzi tunajšími ľuďmi sa nájde dosť veľa takých, čo tam študujú, takže predpokladám, že vedia aj poradiť, čo tam naozaj stojí za videnie. Prípadne ak viete o nejakom mieste, kde sa tam dá najesť - slušné jedlo, ale
@nicmanenapada@honneygemma Vďaka za upozornenie, aspoň som vedela (ako jediná zo skupiny) čo to je, keď sme na to natrafili A urobili sme si nejaké fotky, samozrejme
@obsadiliminick Tam sme išli vlakom a potom nám celý deň stačili vlastné nohy, takže dopravu som si veľmi nevšimla... Aj keď na jednej križovatke sa za nami takmer zrazili autá, ale neviem či to bola chyba značenia, alebo šoférov
@chevro Mám trochu vyššie nároky na trávenie svojho voľného času, než voziť sa medzi dvoma zastávkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ten hlavný ťah v Brne (kde k***va nemajú obchvat) je fascinujúci....
@obsadiliminick Tam sme išli vlakom a potom nám celý deň stačili vlastné nohy, takže dopravu som si veľmi nevšimla... Aj keď na jednej križovatke sa za nami takmer zrazili autá, ale neviem či to bola chyba značenia, alebo šoférov
@chevro Mám trochu vyššie nároky na trávenie svojho voľného času, než voziť sa medzi dvoma zastávkami