Ja idem tiež v stredu ale opačným smerom a hoci si myslím, že v stredu až toľko veľa ľudí necestuje, miestenku si kúpim, človek nikdy nevie. Nerada by som 6 a pol hodiny stála s kufrom niekde na chodbe A euro za miestenku nie je až tak veľa
sadneš si v pohode, možno nájdeš aj prázdne kupečká. Odvtedy, čo sú vlaky zadarmo sa mi ešte nestalo, že by som stála a to chodím frekventovanou trasou.
@martinko550 ako si si mohol všimnúť k slovu dobrý som sa už vyjadril. V kontexte "dobrý/í ľudia Birdzu" je to irónia ako som sa mohol už veľakrát presvedčiť......
presne toto: @17
a v stredu proste! to budeš možno sám aj v celom vlaku (preháňam ) miestenku vždy treba iba na tie spoje, ktoré vozia študentov na víkendy domov a z víkendov do školy, inak je to pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a to hadam nie
@tasha5 čo sa ťy ňepáčy?
a druhe bola odpoved
@bloodypunk zaujímavý poznatok, beriem do úvahy, ďakujem
@laurikaaa v každom prípade ďakujem za názor
a v stredu proste! to budeš možno sám aj v celom vlaku (preháňam ) miestenku vždy treba iba na tie spoje, ktoré vozia študentov na víkendy domov a z víkendov do školy, inak je to pohoda