Viete čo je na tomto spevákovi zvláštne? Že čím menej úspešná tým lepšie... najlepšie hity boli podľa mňa práve odmietnuté - BIG GIRL (YOU ARE BEAUTIFUL) a LOVE TODAY
Mne sa páči tá happy ending či ako sa volá už so ju dlho nepočula ale zo začiatku aj relax ale potom ako to neustále omieľali v rádiách, atď. tak sa mi to zhnusilo
Boze MIKA je supeeeeeeeeeeeeeer on je naj ako spevaka ho najviac milujem na svete a ta jeho Love Today na nej sa vzdy tak rehocem ale vsetky milujem najma Relax a taaaaak...!!!
V poslednej dobe som sa uplne zblaznila do jeho piesni. Ano je pravda ze relax sa mi hnusi, nikdy sa mi velmi nepacila. Ale Big girls, Love today, Grace Kelly, OOOOO LILLIPOP a happy ending tiez zboznujem
On ma take perfektne pesnicky, na zbavenie broblemov, hned sa citim lepsie ked ich pocuvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
On ma take perfektne pesnicky, na zbavenie broblemov, hned sa citim lepsie ked ich pocuvam
lollipop je the best keď nevnímam text