Nehovorte, ze to nepoznate, ludia.. Kedysi davnejsie to borilo hitparady, pesnicky ako Grace Kelly, Love Today a podobne. Ale aj tak bola najlepsia tato:
@7 Nechapem, aki su dnes ludia nevdacni..Clovek sa im snazi poskitnut prakticke, zmysluplne a jednoduche riesenie, ktorym navyse usetria a oni tu dobru myslienku naprosto odbiju :´(
@sarahwhiteflower Neviem, ako to presne myslis (teraz uz je na tazke rozmyslanie velmi pokrocila vecerna hodina, ked je clovek hore od pol siestej rano..), ale zda sa, ze ujo @7 a @17 uz bud pochopil, aku snahu som do jeho diskusie celkovo vynalozila, alebo ma ignoruje v nadeji, ze sa nad svojimi zufalymi komentarmi hlboko zamyslim a mozno ospravedlnim v TS-ke, popripade verejne...
@iwuanka Autor tejto diskusie ma uz patrne ma chut zabit (mozno uz je aj na ceste sem), ale ja si nemozem odpustit splnit niekomu este jedno prianie, hoci len touto formou:
jóóóóóój a ja som sem klikla kvôli tomu, že som najprv prečítala "MILKA" ..som myslela, že či nie je nejaká nová príchuť alebo čo.. no nič, tak túto diskusiu zase opúšťam :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na slovensku zatiaľ nič..
... inak to nepocuvam
Však ten je tu v jednom kuse ...
* ozaj, poznas taku tu vetu v pravidlach CCS-ka? Pise sa tam konkretne tusil: "Je zakazane menit polohu objektov na stranke!"
!