ahojte chcel by som si kúpiť mikrofon k počítaču ale neviem aký, a ako si ho vybrať aký je najlepší, či stolový alebo taký čo budem mať pri uchu, nevyznám sa v tom, treba k tomu nejaké inštalačné CD alebo to pôjde bez toho...kde to kúpuim, aký je najlepší
kúpiš to v predajniach, ktoré sú špecializované na počítače a komponenty k nim, ale určite by si niečo možno našiel aj v nejakých hyperákoch... netreba ti k tomu žiadne inštalačné cd, len to kúpiš a zapojíš do compu a to je celé a či stolový alebo k uchu... samotný mikrofón je podľa mňa jedine stolový... tie pri uchu sú spojené so slúchatkami zjavne
@majo mne sa zdá že tie super lacné microfóny vydržia viac ako tie drahšie ...Toľko mikrofonov som už mal,aj drahé ,aj tie najlacnejšie..No tie mi vždy vydržali najviac .Pekne bez problémov išli.Zvuk bol čistý ,dokonca u niektorých čistiejší ako tie za ktoré som dával aj 30€
aj ja mám skúsenosť že lacné vydržia omnoho dlhšie a zvuk je porovnateľný... v súčastnosti používam taký zo sluchadlami a stál asi 40 sk, a funguje už asi rok a pol... mal som drahší stolový vydržal asi mesiac...
suhlas s @5 , moj stal sice 90 sk a je to iba mikrak ale drzi sa uz 3 roky bez problemov.. kupis to hocikde kde predavaju pocitace a stac ti fakt jeden z tych lacnejsich.. ked chces aj sluchatka tak si kup zvlast lebo ta ten mikrak bude otravovat zbytocne.. ak nie si teda profesionalny hrac CS alebo wowkac alebo nejaky iny typ gemblera..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak ja mám Genius