Cawte mam taky problem s mikrofon je trochu dalej od ust (neviem ho dat blizsie pretoze je to headset a neda sa nejak moc polohovat) neviete kde sa to da presne zvysit citlivost micu ? » prntscr.com/2y5t5t... tento boost som skusal a nic to nemenilo len
no neverím, že to ani po tomto všetkom nefunguje poriadne... a kde si ho skúšal použiť? ak si ním napr. skajpoval, si si istý, že nejde len o slabý net?
@hovnovhlave Skusal som jak je wo Windowse taky program Nahrávanie zvuku tak cez to som skusal vlastne aky mikrak mi to vobec bere, skusal som si blizsie k ustam ho dta atd.
@yolooo len cez ten program si to skúšal? lebo aj ja som si minule potreboval narýchlo niečo nahrať a nemal som ešte nainštalovaný Audacity, tak som skúsil to "Nahrávanie zvuku" a vôbec mi to nešlo resp. šlo, ale strašne stlmene a pritom som vedel, že mikrák mám dobrý... tak hneď keď som bol na nete, tak som si stiahol Audacity a všetko šlo... takže tomu programu "Nahrávanie zvuku" by som moc nedôveroval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a volať online si teda neskúšal??