Čo o ňom viete a čo si o ňom myslíte? Ja osobne ho nepovažujem za zlého... čo som ja čítal, tak napr. vôbec nefajčil a nepil, športoval a nechcel mať nič s drogami a pod. vecami Za jeho vplyvu bolo čistejšie aj od Cigánov v okolí Banskej Bystrice a obl
ja netusim aky je , koho zabil / dal zabit a podobne takze si vlastne o nom ani nemam co mysliet ... ale akoze to ze nepije , nefajci a nedroguje snad neznamena ze je dobry clovek ?
Mne ide skôr o to, že pre niektoré dnešné "mafiánske" hlavy by mal byť skôr príkladom, ako žil, ako sa správal a pod., lebo niektorí dnes robia totálne svinstvá. Plus veľa vecí mu nedokázali.
Nebudem sa radšej rozčuľovať nad niektorými... Každý robí v živote dobré, aj zlé veci. Prečítajte si radšej o ňom teda niečo viac, potom to tu kritizujte.
@sturmer ak vieš čo ten zákerný hnusný sadistický bastard bez chrbtovej kosti a svedomia robil a aj tak ho obhajuješ, tak sa daj liečit lebo to nemáš v hlave v poriadku, ešte keby si mal pod 15 pochopím, ale 23???
Zabudol som, že polovica tejto super society na tejto stránke sú precitlivelé dušičky, ktoré súcitia asi s každým a nedajbože ten človek dakoho zabil, tak je už vrah, hajzel a špina.
@anonn1234 je to čisto moja vec, o koho sa zaujímam a koho uznávam (jeho akurát nie). Nepoznáš ma, tak tu láskavo nerob psychodiagnózy mojej osoby. Ty svoj vek nemáš pre istotu ani napísaný.
Keď dakto uznáva sfetovaného Marleyho, je to všetko v poriadku. Keď dakto uznáva Stalina, ktorý bol ešte horší ako Hitler, je to tiež v poriadku.
Viete čo, budem robiť teda zbierku pre Unicef, budem chodiť vypomáhať na Haiti, budem posielať všetky peniaze do Afriky a pod. To sa vám snáď bude páčiť... Ovečky...
a sam sa isiel prihlasit preto lebo to bolo v casoch tazkeho meciarizmu a on mal dost nadstandartny vztah s vtedajsim ministrom vnutra Krajcim a myslel si ze ho za par dni pustia ale trochu sa sekol
@drejka tak aj detinský už som, zaujímavé. Spravil mi profil osobnosti.
"Eh.... najlepsia obrana je utok, pravda, chlapce " - to mohol byť tiež pseudopodryp K niektorým komentárom sa už radšej ani nevyjadrujem, aj na iných fórach. Mysli si čo chceš, ja si myslím svoje. Ale niektorých by som rád stretol osobne, nech mi niektoré veci zopakujú do očí (nemyslím len toto fórum). 3/4 ľudí tu veľmi ľúbi svoju klávesnicu.
@hetfield - KEBY bolo KEBY. Žijem teraz, nie VTEDY.
@sturmer ty si tiez minule povedal ze keby nebola vojna mohla tretia risa vydrzat a neni pravda ze by zabijal len mafianov zabil hocikoho kto mu stal v ceste
@drejka Akú strašnú námahu si práve vynaložila končíš debatu? Kľudne, veď ťa tu nikto nedrží. Keby si chcela, tak nenapíšeš vôbec nič. A neboj, viem, koho máš na profilovke je to Karel Kryl. Dobre, maj si mienku akú chceš. Je mi to jedno. Keď sa nechcem o niečom baviť, tak sa nechcem a nie vždy mám na to náladu.
ľudia vedia pičovať a báť sa, keď niekto tyranizuje a celkovo robí zle, ale keď potom niekto toho niekoho odprace tak to je hnusný vrah a čo na tom, že im pomohol v podstate
@hetfield okej možno máš pravdu, ja sa do tejto veci príliš nevyznám, aby som sa priznala tým pádom zrejme nebudem mať na to argumenty, tamto bol v podstate len taký všeobecný názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@tikalok
a čo to irelevantné vôbec znamená.......filip
Takže keď sa hajzli navzájom zabíjajú, tak sú to vlastne super típci?
Ja som si napríklad minule nespravil domácu úlohu. Už som zbadal svoj omyl a teraz vidím, že som človek s chybami, presne ako taký Mikuláš Černák.
@anonn1234 je to čisto moja vec, o koho sa zaujímam a koho uznávam (jeho akurát nie). Nepoznáš ma, tak tu láskavo nerob psychodiagnózy mojej osoby. Ty svoj vek nemáš pre istotu ani napísaný.
Keď dakto uznáva sfetovaného Marleyho, je to všetko v poriadku. Keď dakto uznáva Stalina, ktorý bol ešte horší ako Hitler, je to tiež v poriadku.
Viete čo, budem robiť teda zbierku pre Unicef, budem chodiť vypomáhať na Haiti, budem posielať všetky peniaze do Afriky a pod. To sa vám snáď bude páčiť... Ovečky...
"Eh.... najlepsia obrana je utok, pravda, chlapce " - to mohol byť tiež pseudopodryp K niektorým komentárom sa už radšej ani nevyjadrujem, aj na iných fórach. Mysli si čo chceš, ja si myslím svoje. Ale niektorých by som rád stretol osobne, nech mi niektoré veci zopakujú do očí (nemyslím len toto fórum). 3/4 ľudí tu veľmi ľúbi svoju klávesnicu.
@hetfield - KEBY bolo KEBY. Žijem teraz, nie VTEDY.
Inak celkom rád čítam aj o takýchto ľuďoch:
» www.topky.sk/cl/11/1263491/V...
Pokiaľ si niekto myslí, že ten človek zabil a terorizoval len vrahov, tak nech si ide niekomu pre facku, aby sa spamätal.
tento človek si nezaslúži doživote, ale rovno trest smrti strelením projektilu do zadku, ako to mali mafiáni v 90tych rokoch vo zvyku.
Najobľúbenejšia kozmetika: päste a kopy do tváre
tak potom ty si zaslúžiš to isté tiež, no nie?
Ale to tupý človek nikdy nemôže pochopiť.