ferrero rocher (tú pyramídu) milka adventný kalendár, 3x deli , chipsy, dajaké farebné chrumky, aero mliečne bublinkové, kinder cukríky, 2x kinder vajíčko, kinder maxi, banán v čokoláde, dezert tofife, 6 kivi, asi 4 pomaranče a 2 mandarínky ale nie som si úplne istá či nie práve naopak, 3 banány, mango, pitahayu, dajaké vianočné nálepky stromčekov, svietiace nálepky, papuče ale také jak keby som po vate chodila , plyšového sobíka a sloníka, také čudné slamky, motýliu farmu, krištáľ na pestovanie (taká volovinka), takú hru že škola kúziel,pero čo potom svieti v tme a knižku ale tak narýchlo neviem názov a nechce sa mi behať dole do kuchyne po ňu.
A v škole sme dostali jahodový perník, kakaové sušienky, polomáčané sušienky, balíček cukríkov, mini čokoládku s nálepkou a kúsok z torty, ktorá sa ani každému neušla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
aspon zaťál
ja že vraj nedostanem nič , lebo mám 18 ... a fakt som nič nedostala
A v škole sme dostali jahodový perník, kakaové sušienky, polomáčané sušienky, balíček cukríkov, mini čokoládku s nálepkou a kúsok z torty, ktorá sa ani každému neušla.
milujem svoje babky
"... jedna diera a dve podrazky ... ihlicie ... kamienok ... vcerajsie ponosky ... "