Výlet v Anglicku sme zdárne prežili. Teraz je zastávka Miláno a jeho okolie.
Môžete mi prosím niekto poradiť nejaké dobré a cenovo nenáročné ubytovanie? Nemusí to byť hotel Four Seasons... stačí nejaký študentský hostel - (aj tak tam budem le
teraz nedávno som bola s frajerom v 2** hoteli (Hotel Dateo), cena asi 25e na noc na osobu aj s raňajkami, s vlastnou kúpeľňou... do centra sme zašli aj peši, hneď pri ňom bola zastávka metra, autobusu a neďaleko aj električky
ale hostel zoženieš aj lacnejšie, hľadaj cez booking.com, tam je aj kopa recenzií
týždeň je dosť, to stíhate pobehať, my sme to dali v podstate za tri dni, v deň odletu sme si ešte narýchlo pozreli Bergamo spravte si výlet k nejakému z jazier, my sme boli na Lago di Como, vlakom je to hodina cesty
@yolo áno, v Bergame na letisku stoja autobusy a za 5eur jazdia do Milána a naspäť (asi každú polhodinu), my sme si to kúpili dopredu cez internet, ale dá sa aj tam na mieste
lístok na mhd sme si kupovali len 90minútový v trafike, môžeš prestupovať ľubovoľne na električky aj autobusy, ale nedá sa kombinovať s metrom (keď si ho cvakneš v metre, môžeš prestupovať len na metro)
ja tiež odporučam Bergamo, je tam fest pekne, to staré mesto..
a v milane jendoznačne Castello Sforzesco, taka pevnosť, nedaleko je aj take mini aquarium zadarmo nakupnce centrum hned vedla Duoma, tej velkej katedraly, ale tak to su tie NAJ veci..to najdete vo všetkých sprievodcoch..možno štadion futbalovy ale ubytko neporadim, my sme spali na letisku zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
yep yep chcela som sa pochvaliť
ja si rád vypočujem samochválu druhých
na kolko idete?
ale hostel zoženieš aj lacnejšie, hľadaj cez booking.com, tam je aj kopa recenzií
@hellium - ďakujem za tip. Popozerám sa tam... Hotel Dateo vyzerá fajn
a kde sa dá v Miláne kúpiť 2 denná permanentka na cestovanie. Funguje to ako v Londýne?
lístok na mhd sme si kupovali len 90minútový v trafike, môžeš prestupovať ľubovoľne na električky aj autobusy, ale nedá sa kombinovať s metrom (keď si ho cvakneš v metre, môžeš prestupovať len na metro)
ale neviem, ako presne je to s tým viacdenným lístkom, skús pohľadať tu: » www.atm-mi.it/en/ViaggiaConNo...
a v milane jendoznačne Castello Sforzesco, taka pevnosť, nedaleko je aj take mini aquarium zadarmo nakupnce centrum hned vedla Duoma, tej velkej katedraly, ale tak to su tie NAJ veci..to najdete vo všetkých sprievodcoch..možno štadion futbalovy ale ubytko neporadim, my sme spali na letisku zadarmo