ja si myslim, ze to su len urcite typy chlapov, ktore idu po starsich, dobre vyzerajucich damach... normalny, zdravy chlap je na rovesnicky alebo mladsie, do 35 rokov... co si osobne myslim je hlavne biologicka vec, kedze kedysi zeny stracali menstruaciu prave tak po tej 35-ke... hlavne chlapi po 40-ke sa s takymito mladsimi snazia omladnut
minule bol frajer v komisii a hovoril, ze tam videl totalne uber mega fajnu milfku ..a kedze viem,ako vyzera jej dcera, tak mu verim a zavidim,ze ja som tam nebola, aby som ju tiez videla
@kitty7 ale on sa nepýtal či ideme, ale čo sa páčia, ja si napríklad myslím, že aj 20 ročný chalan môže povedať, že hentá 40-45 ročná je zachovalá a pekná bez toho, aby po nej išiel. Nevidím na tom nič zvláštne....
@grinder tomu ver kamo, Mickovicova je v pohode @mm47 tiez suhlasim, ze sa mi nepacia take ako Stiflerova mama :3 @antifunebracka Judiniyova ? no hnus ! sory ale to uplna nesympaticka namachlena namyslena prostitutka
Keby ju stretnem na ulici tak trijite salto dozadu a kopačka na prsa
@antifunebracka to nevadi, ide o to ako sa prezentuje a celkovo sa mi taketo zeny hnusia.. :/ ma cez 40 a vyzera jak barbina, umele cecky, umely ksicht a umely charakter.. 40 rocna tinedzerka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
veď sú to ženy v mojom veku
...no coment
proste yummy
@mm47 tiez suhlasim, ze sa mi nepacia take ako Stiflerova mama :3
@antifunebracka Judiniyova ? no hnus ! sory ale to uplna nesympaticka namachlena namyslena prostitutka
Keby ju stretnem na ulici tak trijite salto dozadu a kopačka na prsa