Napríklad by som si kúpil Birca. Ale nie, aby som to tu opravil, ale aby som mohol dávať banány komu JA chcem! Potom by som JA vyhrával každú diskusiu hudbe!
dal by som ich Edovi @Torpedo08 aby mohol konečne nechat postavit na Zahori Meliškovi dostojny pamatnik a aby mu ostalo este aj na nejaku tu palenku a pivko
mám už viac ako milión €, načo by mi bol druhý, tento milión by som rozdal medzi mne milých birdzákov osobne na mojej chate v Kunerade s fajnovým programom a opijášom..
Vyplatila by som hypotéku nám aj najlepším kamošom, manželovi kúpila strašne namakaný notebook, mame, starým rodičom a svokrovcom by som dala nejakú 6 cifernú sumu len tak nech majú radosť. A niečo z tých peňazí investovala aby mi mesačne dávali toľko aby sme nemuseli chodiť do práce keď sa nám nebude chcieť. Ale asi by som ajtak chcela mať prácu ktorú mám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dala by som si opraviť prsia, odložila by som si na dovolenku, vyplatila dom a dala by som z toho rodine...