Milovali ste už niekoho tak strašne moc, že ste po 4 rokoch nechceli nikoho iného? Ja žiaľ áno mala som od vtedy iné vzťahy ale stále keď som s iným myslím len na to, že sa mu ani z ďaleka nevyrovná.. ešte žiadny mi neprišiel tak dokonalý ako on žiadny ma tak strašne nepriťahoval s ním som bola fakt šťastná ale s inými je to oničom.. na ňom sa mi páčili všetky jeho vlastnosti aj tie zlé a teraz ked ich niekto nemá tak ho ani nechcem..
teraz tu sedím počúvam pesničky, spomínam a rozmýšľam či sa ešte niekedy v živote budem niekoho milovať tak veľmi ako jeho, ale už fakt strácam nádej keď po 4 rokoch stále nič. dostanem sa z toho niekedy ? už fakt neviem čo robiť, neviem byť šťastná, nevidím žiadny zmysel v mojom živote. Ak sa vám niečo podobné stalo ako to dopadlo ?
Ano. Boli sme spolu 2 roky, dalsie 2 som sa z toho dostavala a teraz uz skoro rok, aj ked uz s nim nijak extra nechcem mat nic spolocne, proste neviem najst nikoho, kto by ho nahradil.
Ale to bude aj mojim chujovym vkusom na ludi. Proste som strasne narocna.
ano milovala raz...nikdy sme spolu neboli ale vela x som si povedala ze ak proste nenajdem lepsieho cloveka ako on tak to nebude ten spravny clovek pretoze viem ze ten "dokonaly" je realny...dopadlo to tak ze je mrtvy
ano, nie sme spolu v kontakte uz vyse dvoch rokoch, ale stale ked sa ku mne ozve, ked sa nahodou niekde stretneme, tak to nieco so mnou zrobi, hoci inak na neho nemyslim ani nic a uz odvtedy som mala niekolko takych objavov... ale nechodili sme spolu, len som do neho bola uplne najviac buchnuta
Ano bolo ale treba sa postaviť a ísť dalej ... tí čo ste sa popálili šak je pochopitelné že bolo alebo ešte stále je to pre vás ťažké ale teraz čo chcete byť o samote stále nedáte nikomu dalšiemu šancu ? pre taketo veci si je dnes tažké nájst vztah lebo 1 vztah ktorývám nevyšiel tak si myslíte že teraz bude každý taký ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teraz tu sedím počúvam pesničky, spomínam a rozmýšľam či sa ešte niekedy v živote budem niekoho milovať tak veľmi ako jeho, ale už fakt strácam nádej keď po 4 rokoch stále nič. dostanem sa z toho niekedy ? už fakt neviem čo robiť, neviem byť šťastná, nevidím žiadny zmysel v mojom živote. Ak sa vám niečo podobné stalo ako to dopadlo ?
Ale to bude aj mojim chujovym vkusom na ludi. Proste som strasne narocna.
A tak som si povedala, že žiadny vzťah už nechcem.
Ale momentálne to tak mám aj ja, i ked oficialne prešiel zatial "iba" rok
...