Najlepšie oboje, ale keď si musím vybrať len jedno.. tak asi byť milovaná je lepšie... vtedy viem, že niekto ku mne cíti lásku a vtedy ju môžem začať cítiť aj ja. Ale milovať neznamená byť milovanou... preto je to horšie.
ani jedno nič moc, ani druhé nič moc... len neviem teraz, ktoré je viac na prd... asi milovať, pri "byť milovaný" máte aspoň nejakú istotu, že pre kohosi existujete
môžeš milovať ale trpieť pre neopätovanú lásku.môže niekto milovať teba ale ty ho budeš trápiť tým,že ty jeho nie.tak si vyber čo je lepšie.ublížiť či trpieť.už vieš?lebo ja nie.
Ak berieme do úvahy iba to, že som IBA milovaný alebo IBA milujem a z druhej strany nedochádza k prísunu lásky, tak to je prd. Takže ani jedno nie je lepšie ako druhé, ak sa niekto trápi...
Iba milujem - ťažko sa znáša to, ak niekoho človek miluje, a city sa neopätujú, o tom hovoriť ani netreba.
som iba milovaný - ak niekoho nemilujeme a napriek tomu sa ostáva vo vzťahu, trápia sa obaja. Ten, ktorý nemiluje nechce byť s tým, ktorý ho miluje a ten, ktorý miluje sa trápi lebo nedostáva lásku.
A to je tiež kus postavené na hlavu lebo ak niekoho nemilujem ale ak niekto nemiluje mňa je lepšie na toho človek zabudnúť.
Ako bolo spomínanie ideálnom kombináciou je byť milovaným a zároveň milovať toho, kto miluje nás.
na jednej strane si nvm predstavit nic krajsie ako niekoho milovat ako som to napisala...lebo ten pocit ze pre toho druheho ste schopny aj zomriet musi byt uzasny..ked mud avate seba sameho a celeho..ale ak to nema odozvu ako ste mnohi pisali..je to na figu..
byt milovany je este krajsie...vediet ze niekomu na vas zalezi..ze vas ma rad..neda na vas dopustit...a ON pre VAS urobi cokolvek...ale ak vy necitite to iste je to trapenie..
nvm rpeco som zalozila tuto anketu..bolo to ako osvietenie...len tak z nicoho nic.. ale aspon sa nad tym kazdy moze zamysliet..
ja som sa zdrzala hlasovania.,.a schvalne som nedala moznost: oboje sucasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
..ale je fajn pocit byť milovaný (človekom, ktorý ťa miluje)..
Iba milujem - ťažko sa znáša to, ak niekoho človek miluje, a city sa neopätujú, o tom hovoriť ani netreba.
som iba milovaný - ak niekoho nemilujeme a napriek tomu sa ostáva vo vzťahu, trápia sa obaja. Ten, ktorý nemiluje nechce byť s tým, ktorý ho miluje a ten, ktorý miluje sa trápi lebo nedostáva lásku.
A to je tiež kus postavené na hlavu lebo ak niekoho nemilujem ale ak niekto nemiluje mňa je lepšie na toho človek zabudnúť.
Ako bolo spomínanie ideálnom kombináciou je byť milovaným a zároveň milovať toho, kto miluje nás.
na jednej strane si nvm predstavit nic krajsie ako niekoho milovat ako som to napisala...lebo ten pocit ze pre toho druheho ste schopny aj zomriet musi byt uzasny..ked mud avate seba sameho a celeho..ale ak to nema odozvu ako ste mnohi pisali..je to na figu..
byt milovany je este krajsie...vediet ze niekomu na vas zalezi..ze vas ma rad..neda na vas dopustit...a ON pre VAS urobi cokolvek...ale ak vy necitite to iste je to trapenie..
nvm rpeco som zalozila tuto anketu..bolo to ako osvietenie...len tak z nicoho nic.. ale aspon sa nad tym kazdy moze zamysliet..
ja som sa zdrzala hlasovania.,.a schvalne som nedala moznost: oboje sucasne